1689 дней назадСнегуриан

в 1980 году мать отец сын и дочь получили по ордеру 3-х комнатную квартиру. в 1991 году квартира была приватизирована. В 2001 году мать переоформляла квартиру в виду выезда отца на ПМЖ в Россию. В 2001 мою долю по неизвестно каким причинам и основаниям, мать и сестра переоформили на моего племянника исключив меня полностью. Каким образом я могу восстановить свое право на долю в общей долевой собственности.

Добрий день! Скоріше всього можна розглядати питання про оскарження правочину, на підставі якого переоформлено частку квартири, яка була Вошою власністю, на племінника. Які у Вас є документи про переофомрлення частки на племінника?

Снегуриан (автор вопроса)

Свідоцтво про реєстрацію власності. Справа в тому що я проживав в Росії коли сестра змусила матір переоформити приватизацію. У мене документів немає, але я раніше був прописаний в цій квартирі. Я служив в армії в ПРІК ВО, у військовому квитку є відмітка про мій призов в армію за контрактом..

В момент приватизації Ви фактично де проживали?

Снегуриан (автор вопроса)

Зрозумів, я був у Росії...Приватизацію оформляла мама..

Скільки часу Ви були в Росії на період, коли проводилася приватизація і з якої причини?

Снегуриан (автор вопроса)

я був вписаний в ордер на отримання квартири, і на момент приватизації мій статус члена сім'ї не змінювався. Я впевнений в тому що моя сестра зробила підробку в момент оформлення свідоцтва.

Робіть копії інвентарної справи і давайте юристу на вивчення.

~= А Д В О К А Т =~

Да, Снегуриан, обращайтесь персонально к юристу на эл.почту из профиля со сканами имеющихся документов - очевидно здесь вначале нужно инициировать открытие уголовного дела, а уже потом иск в суд.

Снегуриан (автор вопроса)

ок..

Лучше просто в суд без уголовного производства, ибо потеряете много времени.....

При написании ответа используется разметка Markdown.