1574 дня назадАноним

Доброго вечора, телекомпанія Воля Кабель приписує мені борг,за послуги,якими ніхто не користується,так як договір закритий ще в 2017 році. Сьогодні телефонували колектори і погрожували. Була сьогодні у них на офісі,але толкової відповіді на моє запитання ніхто не дав,сказали висне програма.... Яку заяву і куди можна написати,щоб не тероризували колектори. В заяві,коли закривала договір написано,що боргу 0 Дякую за відповідь

~= А Д В О К А Т =~

В поліцію, прокуратуру. Можна в суд позов.

Доброго дня. Вам потрібно діяти законними методами, для цього потрібно направити в компанію юридичного листа та заяву про заборону використання персональних даних, після отримання обґрунтованого за змістом юридичного листа, у них не буде законних підстав нараховувати Вам великі відсотки, штрафи та пеню за прострочення платежів та взагалі використовувати Ваші дані. Звертайтесь, можу надати Вам юридичну допомогу у вирішенні проблем з колекторами.

~= А Д В О К А Т =~

Тут не йдеться ні про які "відсотки, штрафи чи пеню" - це ж не кредит чи позика. Це оплата за послуги "Воля Кабель", оскільки очевидно вони вважають, що договір не був належно розірваний та "планово" діє далі... Тобто формально послугами "Воля Кабель" ніби-то продовжують користуватись. Адже підтвердження, що "договір розірваний" від надавача послуг у автора питання немає.

При написании ответа используется разметка Markdown.