1567 дней назадВіка

Доброго дня! З чоловіком проживаємо в будинку що куплений в шлюбі, але основну частину вклала коштів я.Будинок оформлений на мене. В чоловіка є дитина від першого шлюбу, яку він забирає та привозить в будинок, дитина в результаті все докладає мамі, можна сказати звітує. Чи маю я право заборонити привозить цю дитину в будинок... Я не проти хай батько зустрічається з сином на нейтральній території, а не сидить в нас неділями. Оскільки не хочу щоб моє життя обговорювалось посторонніми особами, в деякій мірі я вважаю що це є порушенням моїх прав... Дякую.

~= А Д В О К А Т =~

На жаль у даному випадку - не маєте права заборонити юридично. Народіть власного сина і ситуація буде "не до того"...

Доброго дня, Віка. Вашу проблему треба вирішувати з чоловіком, та з ним домовлятись, щоб з дитиною він бачився в іншому місті. Але треба враховувати, що будинок придбаний у шлюбі, а це означає, що він є у спільній власності, та чоловік має право на 1/2 частину у спільному майні.

Аноним (автор вопроса)

Так це виходить, завтра чоловік всю сімейку в дім привезе, а я терпіть маю все це?

У Вас своя сім"я, Вам треба з"ясовувати сімейні стосунки з чоловіком, подумайте про укладання шлюбного договору.

~= А Д В О К А Т =~

Навряд чи шлюбний договір тут можливий, адже для нього потрібно вільне волевиявлення обох сторін такого договору, а не невзаємовигідне нав'язування своєї точки зору лише однією стороною іншій.

При написании ответа используется разметка Markdown.