1565 дней назадНаталия

Я прожила в законному шлюбі 23 роки. Від шлюбу маємо сина 16 років. Проживали в будинку чоловікової тітки , якої немає живої вже 10 років. Ми її доглянули до серті та поховали . Тітка залишила на чоловіка заповіт. Але будинок він так і не Переоформив, але свідоцтво що він є спадкоємцем отримав. За роки шлюбу ми перебували будинок, зробили капітальний ремонт, придбали разом машину. Чоловік, я, та син приписані в цьому будинку, але власницею будинку являється його померла тітка, так як не переоформлена спадщина. Нажаль життя у нас не складається, можу я при розірвані шлюбу подати заяву на розподіл майна нажитого нами за 23 роки в шлюбі.? І чи маємо я та син право на якусь частку будинку. Чоловік нам пригрожує, що якщо я подам на розвод він переоформить будинок і випише на з нього. І ми залишимося ні з чим.

Доброго дня. Якщо чоловік свідоцтво право на спадщину отримав, то він є власником. А непереоформлені послуги (ел. енергія і тд) не мають значення. Ділити можете спільно нажите майно, включаючи автомобіль. Звертайтесь, допоможу зі складанням позовів (обговоримо умови)

~= А Д В О К А Т =~

Чоловік правий - може вас не просто, а складно, але виселити. А інше майно ділити, то буде вам явно замало для продовження життя в нормальному ритмі без чоловіка і його житла. Так що прийдеться "заключати мирний добровільний договір", або готуватись до непідйомних труднощів. Воно вам треба?

При написании ответа используется разметка Markdown.