1558 дней назадАноним

Добрий день! Колись років 3 назад я взяла на свою голову кредит,сплатила його,потім почали мені пропонувати кредити знову різні фін.установи.Це були смс по 10раз/день,і все ж таки гроші були потрібні тому і брала.Поки була робота,я їх сплачувала,потім роботи не стало той платити не могла.Так пройшло 3роки.Відповідно проценти самі розумієте.Я інвалід дитинства,отримую пенсію у приват банку на яку і живу.Вони продали ті кредити не знаю кому,тепер приватні виконавці позаблоковували мені рахунки у приват банку я не можу нічого зробити,навіть на роботу не можу піти бо і там знайдуть як заблокувати рахунок. Я дзвонила в приват банк,просила кажу не хай певна сума буде заблоковано,а решту я ще ж мушу за щось жити.Але їм це взагалі до одного місця.Тим більше що у мене і у приват банку є карта кредитна і кожного місяця мені списувався обов'язковий платіж,тепер вони заблокували і виник борг у Приватбанку.Я не можу заплатити ні за газ ні за світло.Як бути в такій ситуації?

Аноним

Частный исполнитель в сговоре с частным нотариусом нарушили законодательство. Через суд можно отменить. Написать также во все органы письма. Полиция прокуратура .... В ощадбанке получите пенсионную карту и поеросите переводить пенсию на нее. Приватбанк это мошенники. Жуткие

Аноним

Еще добавлю. Национальное бюро расследований озадачить можно. Фамилия нотариуса не Хара ли случайно? Сергей. 0931525659

Не займайтесь непотрібною творчістю, потрібно визнавати в судовому порядку виконавчий напис таким, що не підлягає виконанню і тут всі шанси (бо вони впринципів в подібних справах чудові)!

При написании ответа используется разметка Markdown.