1532 дня назадсергей

ДОБРИЙ ДЕНЬ СКАЖИТЬ ПОЖАЛУСТА .У БАТЬКОВОЙ МАТЕРИ БУЛА СЕСТРА ВОНА В МЕРЛА И МАТИ БАТЬКА ПОМЕРЛА ЗАВИЩАНИЯ НЕТУ С РОДСТВИНИКОВ ТОКО БАТЬКО И Я СИН БАТЬКА .МОГУ Я ЦЕ ИМУЩЕСТВО ОФОРМИ НА СЕБЯ .БО БАТЬКО НЕВСТУПИВ ЯК ПОЛАГАЭЦЯ ПОСЛЕ 6 МИСЯЦИВ .ТЕПЕР МЕНИ У СУДИ НУЖНО ДОКАЗАТЬ ШО МИ БУЛИ РОДСТВИНИКАМИ .ДА. И Э ШАНСИ ОФОРМИТЬ ИМУЩИСТВО .

Аноним

НУ ИШО ШО ТЫ РОДСТВИНИК?! СРОКИ ВСТУПЛЕНИЯ В НОСЛЕДСТВО АДИНАКАВЫЕ ДЛЯ ВСЕХ. ВАСТАНАВЛИВАТЬ НОСЛЕДСТВО МОЖЕ ТОКО БАТЬКО , ТОКО ЧЕРИЗ СУД И ТОКО ЕСЛИ ЕСТЬ ДЕНЬГИ

сергей (автор вопроса)

ЦЕ БУДЕ ДОРОГО ЯКА ПРИМЕРНО БУДЕ ЦЕНА ПЛЮС МИНУС

а причому там батько він не є спадкоємцем по закону, а ви спадкуєте за право представлення. Якщо інших спадкоємців 1 черги не має то вся спадщина вам.

Якщо у вас є документальні докази що ви є рідним племінником тітки (свідоцтва про народження вашої матері і тітки і ваше свідоцтво про народження) то нотаріус може і так оформити спадщину, без судів. Якщо не має то тоді через суд встановлювати факт родиних відносин Вас з тіткою.

ЯКЩО буде потрібна детальна консультація чи допомога в написанні заяви в суд, звоніть (093)76-777-00 скажете з сайту 42юриста. Звісно ця допомога буде не безкоштовно.

ой вибачте не уважно прочитав запитання думав що рідна сестра вашої матері померла....

тут батько є племінником і спадкує за правом представлення . Спадщину приймають до 6 місяців, а не після. Після 6 місяців її переоформлюють. Тут можна батьку , взявши відмову нотаріуса через суд поновлювати строки для прийняття спадщини і потім переоформлювати. ЯКЩО він прожива/був зареєстрлований з спадкодавцем разом то він фактично прийняв спадщину і заяву можна було не подавати а відразу оформлювати спадщину. АБО якщоне має інших спдкоємців по закону 1-4 черги то тоді ви можете спробувати спадкувати , як спадкоємець 5 черги.....або можливо 4 черги якщо ви проживали з нею не менше 5 років однією сім"єю....

При написании ответа используется разметка Markdown.