1451 день назадРоби домашку

Що робити якщо у учня відибрають телефон?Які закони це порушує і що в такому випадку робити учню?

Дотримуватись правил поведінки на уроках та в школі, не користуватись телефоном на заняттях, тоді не будуть відбирати телефон.

~= А Д В О К А Т =~

Але фактично це як мінімум хуліганство, а як максимум - пограбування, якщо не віддають зразу після уроку чи в кінці занять.

Аноним

Сколько знаете случаев грабежа учителями? Зачем несете чушь?!

~= А Д В О К А Т =~

Були випадки "грабежа" навіть не те що в учнів, але й у молодих учителів. А також і в учнів. Особливо у віддалених місцевостях, де люди затуркані і для них вчитель (від якого залежить майбутні документи про освіту їх чад) - як голова сільради, сільська еліта. Тому вони й ведуть себе зверхньо, навіть цинічно, будучи впевненими, що нічого за це не буде, що затуркані учні чи їх батьки не стануть публічно перечити. Так що випадки бувають, а якщо ви їх не знаєте, то це не означає, що такого немає. Чи може ви "міністр освіти" і до вас стікається вся "освітня" інформація по країні???

096 631 12 61

ВЫ реально не написали,КТО отбирает телефон.Родители -имею право -они его и подарили и докумены о покупке у них -фактически телеон Их собственность. Учитель -в случае пользования на уроках в учебное время. Однокласники - БЫВАЕТ -писать родителям заявление учителю и встречаться с родителями Малолетних хулиганов, НЕ тдадут -писать в полицию и прокуратуру.

~= А Д В О К А Т =~

Да здесь вероятко идёт речь об учителях, а пишет сам учащийся (автор вопроса). Учителя бывает забирают под благовидным предлогом "обеспечения учебного процесса", а потом "забывают" вовремя отдать (не позднее конца конкретного урока или если директор/завуч забрал - то не позднее конца учебного дня, хотя на переменах также не имеют права лишать связи с родителями и пр., ведь те могут уже "бить тревогу"!) и тогда явно натягивают на себя "состав преступления" (грабёж - ведь забирают открыто)...

При написании ответа используется разметка Markdown.