1473 дня назадАноним

Доброго дня. Моя бабуся отримує пенсію в Ощадбанку. Але через заборгованість по кредиту в сумі 1600 грн. їй наклали арешт на рахунки. Арешт наклала виконавча служба. Коли я прийшов у виконавчу мені скаали що у неї сума не тільки 1600 грн, але ще й 11000 тис. грн. Як вияснилось у дідуся теж дув кредит і саме на таку суму. Але він уже 3 роки як помер. У виконавчій сказали оплатити ці кредити, принести їм довідку про сплату також оплатити виконавчий збір 10% і тільки тоді знімут арешт. Питання чи можна якось законно зробити так щоб вона отримувала пенсію але частково з неї відраховувалось на борг. Так як вона лежача після інсульта, та чи повинна вона гасити інший кредит покійного чоловіка. Щей до того всього карантин Прошу допоможіт там уже дві пенсії заморощились а це майже 7000 грн

Припиніть спамити однакові питання на сайті.

Аноним (автор вопроса)

Якщо ви цим не будете займатись, це неозначає що коому іншому це не буде ціково. Чи ви модератор даного сайту???

Я подивлюсь хто з сайту буде з Вами працювати безкоштовно вирішувати Ваші проблеми. Не потрібно спамити однакові питання, достатньо створення однієї теми.

А я дійсно не бажаю витрачати свій час на Вас, бо скільки таким не допомагай, все Вам мало, та замість подяки отримати можна лише хамство у відповідь.

Аноним (автор вопроса)

Я вам по телефону подякува, і сказав що я готовий заплатити в разі вашої згоди взятись за цю справу. ЯКЩО НЕ ХОЧЕТЕ ВИТРАЧАТИ СВІЙ ЧАС НЕ КОМЕНТУЙТЕ ДАНУ ТЕМУ. З ПОВАГОЮ.

Аноним (автор вопроса)

До речі я вам не хамив. І якщо хтось дійсно захоче взятись за цю справу звісно що це буде оплачуватись.

Для того щоб отримати більш суттєву інформацію про виконавчи провадження потрібно від Вас отримати наступну інформацію: призвище, ім'я та по батькові Вашої бабусібабусі. Якщо надасте вказану вище інформацію, тоді після короткого аналізу можливо бути назвати приблизну вартість юридичних послуг.

При написании ответа используется разметка Markdown.