1450 дней назадАноним

Як і куди можна пожалуватися на не законне виготовлення і реаліалізацію самогону в селі?

п. 1 СТ. 204 КК Україны Незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених спирту етилового, спиртових дистилятів, алкогольних напоїв, пива, тютюнових виробів, тютюну, промислових замінників тютюну, пального або інших підакцизних товарів. Звертайтесь до поліції с заявою про злочин.

096 631 12 61

На председателя Сельсовета Жаловаться нужно, мошенника- бездельника.Какого черта в тот же Харьков 500 000 людей из Области приезжает каждый день -Сейчас в карантин значительно меньше?!!! Нужно Организовать рабочие места в деревнях ,чего давно нет.И Самогон - это и преступление и попытка выжить -возможно нищие пенсионеры гонят. Купите и вылейте-Если вы такой правильный-15 гривен вас бедным не сделаю ,а людям помогут . А жаловаться писать -удел кляузников. Но самогон плохо конечно ,как и водка.

Аноним (автор вопроса)

Кляузнік....а якщо самогон виготовляє чоловік якому 45 років, фізично здорова людина, і споює цим алкоголем безробітних, тих пенсіонерів, яки віддають последні гроші з пенсії в 1500грн. І взагалі самон породжує насильство в сімях, втрата здоровя..А той що продає самогон не може найти собі іншу роботи чи вкінці кінців як і інші громадян поїхати закордо попрацювати? І самогон коштує не 15 грн... Можливо така ціна була років з 10 назад. А якщо Ви такі багаті шановний коментатор, то можу сказати адрес поїдьте купіть і вилийте, але як будете часто виливати то непевно і останні шкарпетки свої продасте

~= А Д В О К А Т =~

Скаржитись потрібно до поліції. Це ж правопорушення. Але щодо спиртного то рідко коли допомагало - поліція просто стає кришувати нововиявлену (з вашою допомогою!) "точку" і буде ще гірше - з'являться "промислові масштаби"... Краще боротись з допомогою місцевої громадськості, організуйте ініціативну групу, займіться громадською діяльністю і проводьте "виховні рейди" з "фізичним" вихованням, у правовому полі звичайно... Так бороли наркоманію, нехороших із циган, які всяке розповсюджували і т.д. Найкраще вміють спасати себе "утопаючих" самі "утопаючі" - це ж загально відомо. Хочеш щось зробити добре - зроби сам!

096 631 12 61 Безусловно самогон -отрава в какой -то часто в большой мере.И небольшой источник прибыли. Но если Автор вопроса просто хочет помешать самогонщику из ВРЕДности- это одно. Если же самогонщик спаивает односельчан регулярно и цинично -совсем другое.

Увы живем в такое время ,что каждый думает о прибыли, наживе -и ночью и днем.

При написании ответа используется разметка Markdown.