1465 дней назадАноним

При виконаннi мiсцевого бюджету міська рада міста районного значення додатково отримала понад запланованi суми доходiв у розмірі 500 тис.грн. від запланованих надходжень від здачі в оренду комунального майна. Згiдно з рiшенням ради цi кошти були направленi на ремонт i переобладнання центральної районної лiкарнi, що є на балансі районної ради. Чи правомiрнi дiї міської ради ? Який принцип бюджетного фінансування порушений ? Чи змінилася б ситуація якщо додатково отримана в місцевий бюджеті сума надійшла з Державного бюджету ?

Дуже цікаво, це такий собі тест? Ви підшукуєте спеціалістів?

Arthur Vip Law Consulting

Доброго Дня !

А.) Ні нажаль не правомірні; бо відповідно одержання доходів понад передбаченні у затвердженому бюджеті повинні бути спочатку направлені до тих галузей які були першочерговими на витрати у зазначеному бюджеті . B.) Порушено принцип - цільового характеру використання бюджетних ресурсів означає, що надання бюджетних коштів здійснюється відповідно до їх цільового призначення згідно затвердженого бюджету. Цей принцип також сприяє підвищенню ефективності бюджетних витрат. C.) Так державний бюджет передачах цільове фінансування; а особливо із спеціальних фондів; під час надзвичайних подій (карантину тощо).

З Повагою до Вас .

Arthur Vip Law Consulting

Перепрошую

*** C.) Так державний бюджет єдиний який передбачає цільове фінансування; а особливо із спеціальних цільових фондів; під час надзвичайних подій (карантину тощо).

З Повагою до Вас .

Arthur Vip Law Consulting

Ні, це не тест. Це я сам собі готую відповіді на свої ж питання і заодно викладаю все це тут. Тренуюсь так... А для чого це роблю й сам не знаю. Напевно від скуки...

Аrthur Vip Law Consalting

З задоволенням надам поважному суспільству ґрунтовне підтвердження про : 1) іP адреси користувачів, а персональні данні тих хто а далі буде дискредитувати і надавати не правдиву інформацію ... 2) ніякого відношення не маю до вашого кріпосного права, а тим паче до написання дурниць на кшталт цієї нібито від мого ім’я :

Arthur Vip Law Consulting

« Ні, це не тест. Це я сам собі готую відповіді на свої ж питання і заодно викладаю все це тут. Тренуюсь так... А для чого це роблю й сам не знаю. Напевно від скуки...»

Моя мета знаходження на вашому так званому профспілковому сайті - єдина, надавати професійну та кваліфіковану допомогу і саме головне грунтовну - безкоштовно . Реестраціі на сайті не потребую тому, що не вважаю за потрібне мати справу з цинічним тупим - будь яким чином здобути клієнта !

Не чіпайте будь-ласка того чого не можна взагалі чіпати - людяність та професіоналізм, ці терміни не належать до цінізму так званих фахівців цього сайту .

Я, маю роботу і залюбки в вільний особистий час, маю повне право-натхнення-бажання надавати професійну і кваліфіковану безоплатну допомогу !

Казус белі - можливо ?! :)

З Повагою до Вас .

При написании ответа используется разметка Markdown.