1469 дней назадОлена

Доброго дня. Я вчитель. Маю доньку (11років). В січні однокласниця донці нанесла тілесні ушкодження (Закрита черепно-мозкова, струс ГМ). Через те, що була подана заява у правоохоронні органи, батьки тої дівчини, що нанесла ушкодження, почали цькувати саме мене. Поліція почала прикривати справу про кримінальне правопорушення і з першого дня погрожували мені звільненням з роботи. Через місяць на мене склали протокол за ст.173-4 (булінг). За те, що я запитала в тої дівчини, яка побила мою дитину, чи мало було проблем. Інспектор, яка приїхала виясняти обставини булінгу діяла упереджено, не додавала пояснення, які свідчили про мою невинуватість, навпаки робила все, щоб притягнути мене до відповідальності. Всю історію додала в прикріпленні. Там багато.

Суд виніс постанову, де визнав мене винною, але звільнив від відповідальності за малозначимостю. Я подала апеляцію. Показую постанову, в якій написано, що я визнала свою вину, ХОЧ ТАКОГО НЕ БУЛО. Постанова - http://reyestr.court.gov.ua/Review/88057424 У мене питання по апеляції. До справи додано акт службового розслідування, в якому я повністю невинувата. Перевищення моїх повноважень не підтверджено. Але нема ні характеристики, нічого, що захистило б мене. Як можна захистити себе? Чи доцільно написати від школи характеристику, можливо, від батьків учнів клопотання, від колективу? Чи це вже нічого не дасть?

Доброго дня, Олена. Нічого це не дасть, до подання апеляційної скарги треба було звертатись за захистом до адвоката.

Да і після подання теж безумовно ще є можливість звернутись до адвоката.

~= А Д В О К А Т =~

Чому "нічого не дасть"? Адже апеляційна інстанція розглядає хоч і формально (по документах), але ж за тими ж "правилами", що і "перша інстанція". Саме тому жодне первинне рішення суду (першої інстанції) не вступає в законну силу до закінчення розгляду апеляційною інстанцією при умові якщо апеляційна скарга подана своєчасно!!! Але звичайно без адвоката шансів є мінімально змінити первинне рішення суду, так само як без лікаря вилікувати складну хворобу пацієнта, так само як без педагогічно-психологічних знань виховати з дитини людину. Якщо шахтар почне лікувати людей чи стоматолог добувати вугілля - нічого хорошого з цього не вийде і єдиний шанс все юридично правильно зробити - буде упущено назавжди (це вже про дане питання).

096 631 12 61

Иногда ,ПРизнаем обращаться за помощью к адвокату , юристу -лишь уменьшить свои денежные накопления -не более. За обилием фраз и поверхностным знанием законодательства часто скрываются жадные, корыстные, непрофессиональные люди,в душе оправдывающиеся -время такое и Нужно зарабатывать. Результат даже в голове адвоката часто далек и нечеток. А вот все действия по его получению обязаны оплачиваться.Истина посредине. Апелляционная инстанция почти не отличается от первой инстанции , но уверенность в подаче информации и ходатайств для ТРИО МАРЕНИЧЕЙ_-- судей апелляционного суда с многотысячными зарплатами Необходима. Судей нужно убедить в Вашей правоте. в том числе и для того ,чтоб решение .постановление апелляционной инстанции НЕ БЫЛО ОСКАРЖЕНО В КАССАЦИОННОЙ ИНСТАН

ции -Верховном Суде Украины.

При написании ответа используется разметка Markdown.