1423 дня назадЄвген

Голова садового обслуговуючого кооперативу незаконно відключив електропостачання садового будинку і водопостачання садової ділянки при цьому порушив ряд кримінальних статей КК України. Районний суд своїм рішенням встановив, що в мене немає будь яких боргів перед кооперативом і зобов’язав голову ОК підключити електропостачання і водопостачання за його кошт. В компенсації моральної та майнової шкоди відмовив, так як я вказав відповідачем голову ОК. Я хочу подати заяву в поліцію про порушення головою ОК ряду статей КК і постійного вимагання коштів за ненадані послуги і начебто за борги перед кооперативом, також подати цивільний позов для компенсації моральної та майнової шкоди. Запитання: 1. Заяву треба одночасно подавати в поліцію і прокуратуру?
2. Куди краще в обласну, чи районну по місту підозри про скоєння злочину? 3. В цивільному позові в кримінальному провадженні відповідач Голова ОК, чи кооператив?

Заздалегідь дякую. С повагою Євген.

Аноним

Пустая трата времени - никакого преступления нет. Материальный ущерб нужно доказывать фактами и цифрами. Про моральный ущерб вообще забудьте. Прокуратура не занимается такими делами, с 2012 года ее полномочия изменены. Тем не менее если вы желаете развлечься - это ваше право.

При написании ответа используется разметка Markdown.