1335 дней назадНеизвестный

З колишнім чоловіком розлучилися 2.06.2020 у нас є спільна власність, а саме квартира, автомобіль та мотоцикл та дитина 12 років. Чоловік тимчасово жив у своєї мами, 27.08. він приїхав до спільного помешкання та вчинив сварку, нецензурно лаявся, кричав та наніс мені синців в присутності неповнолітнього сина 12 років. Я попросила його вийти на вулицю щоб поговорити і не травмувати дитину, він погодився, але на вулиці сварка продовжилася і він сказав що йде додому, а я його намагалася зупинити, а саме загороджувала вхід до тамбуру квартири. Він викликав поліцію та написав заяву що я його не впускала. Що мені за це буде та як діяти?

Аноним

вас расстреляют

Доброго дня. Вам потрібно звернутись до поліції про вчинення насильства у сім"ї, спір щодо порядку користування спільним майном вирішується у судовому порядку.

~= А Д В О К А Т =~

...і він дійсно має такі ж права на спільне майно, як і ви. Тому сварки та "синці" він спроби співласника просто прорватись до своєї квартири щоб там жити - це ще не "насильство у сім'ї". У нього можуть бути такі ж "синці". І буде "нічия" - 1:1.

При написании ответа используется разметка Markdown.