4077 дней назадАноним

Доброго вечора. Хотіла запитати вашої поради стосовно такого питання. Я закінчила університет за професією вчитель математики, навчалась на державному. Мене направили на роботу, але як виявилось там скоротились години і місце зникло. Я сама знайшла роботу, але на декретне місце. Тому почала працювати з 15 жовтня. В університеті сказали, що здавати документи на виплату підйомних можна тільки до кінця вересня. Чи дійсно мені не повинні виплатити підйомні, в зв'язку з тим, що я пішла працювати пізніше? Буду вдячна за консультацію. Моя поштова адреса: nata716@i.ua.

Аноним

Доброго дня! В цьому році закінчила університет (на державному) і отримала спеціальність вчителя математики та інформатики. Сама проживаю в смт, а на роботу поки що влаштувалась в село, яке розташоване поруч. Звичайно, заключила трьохсторонній договір на три роки з районо, за яким надіюсь отримати "підйомні". Питання перше: який розмір виплати в цьому році (5 чи 10 мінімумів)? Просто в законі "Про зайнятість населення" вказано про 10-ти кратний розмір виплати від мін. заробітної плати. Але тепер мені запропонували місце вчителя інформатики в міжшкільному навчально-виробничому комбінаті. Чи правильно я розумію, що, працюючи в НВК я не маю прав на "підйомні"? Буду вдячна за консультацію! Мій e-mail: samolyk18@i.ua

Обратитесь в учебное заведение для получение подъемных, основное место работы у Вас должно быть за договором, а по совместительству, можете и в другом месте также работать. Если будете работать не по договору, то не получите подъемные.

Аноним

в НВК дають підйомні. !я також працюю в НВК і також хочу зрозуміти за одноразову допомогу .вона буде 5 чи 10 мінімальних зарплат.

Аноним

закінчила педагогічне училище, працевлаштувалася в сільській школі, поступила в педагогічний університет. чи маю право на отримання підйомних

Аноним

Доброго вечора. працювала в школі і одночасно навчалася на денному. Після розподілу мене направили в школу де працювала. Змоги там працювати не маю.... Нова робота теж в сільській школі.... Чи маю я право на підйомні?

Аноним

я працюю вже другий рік в сільські школі, чи можу я отримати підйомні гроші?

Аноним

які документи потрібно для отримання підйомних

Cтаніслав.

За направленням райво (згідно трьохстронньої угоди) працюю керівником гуртків центру дитячої та юнацької творчості, за сумісництвом- вчитель технологій (як у дипломі) - у виплаті підйомних відмовило міністество, аргументуючи, що основне місце роботи- позашкільний заклад освіти. Чи це вірно, що ВНЗ цільовику і працівнику системи освіти відмовило у виплаті підйомних молодому спеціалісту???

Ірина

Добрий вечір! Турбує таке питання: вже другий рік працюю вчителем в сільській школі, яка знаходиться за 6 км від мого постійного місця проживання. Коли влаштовувалась, в районному відділі освіти мені пообіцяли, що, як тільки місце звільниться в школах нашого містечка, то переведуть на вільну вакансію. Місця звільнялись, але мене ніхто нікуди не перевів. До села, де зараз працюю, добиратись дуже важко, адже власного транспорту не маю. Раніше ходила маршрутка, але її давно відмінили, добиралась, як могла (і "попутками", і велосипедом). Нині за станом здоров'я стало важко долати самотужки таку відстань (гроші з зарплатні йдуть або на лікування, або ж половина на дорогу витрачається). Хочу звільнитись, можливо звільниться через деякий час знайду роботу за професією в рідному містечку. Але є одна "перепона": в тому році отримала підйомні кошти від держави, тепер не знаю, як бути. Чи маю я право звільнятись? Адже сил вже немає долати таку відстань до роботи, адже вже зима, і велосипедом не добратись((( А переїхати туди на проживання теж не варіант, оскільки з чоловіком проживаємо тут і в нього робота, і будинок. Дайте, будь ласка, пораду, як бути? Моя пошта: samolyuk_irina@ukr.net

Аноним

Я отримала підйомні після закінчення педколеджу і проацюю в НВК вчителем англійської. Хочу звільнитися, адже ні зарплатні ні становище не відповідають моїм вимогам і бажанням!Скажіть в якому порядку можна здійснити процедуру звільнення та повернення коштів. Буду вдячна за консультацію nadejda.prikhodko@yandex.ua

Аноним

Чи можу я отримати підйомні кошти,якщо влаштувалася на роботу психологом закінчила 4 курси на державному замовленні,а на 5 вступила на заочне??

Аноним

Чи можу я отримати підйомні кошти,якщо влаштувалася на роботу біологом закінчила 4 курси на державному замовленні,а на 5 вступила на деравне заочне?? Буду вдячна за консультацію super.swetik16@yandex.ru !!!

Аноним

Чи можна отримати підйомні кошти, якщо іти працювати після четвертого курсу в інтернат, що знаходиться в місті( продовжуватиму навчання на індивідуальному плані)

Аноним

Куди звертаця за виплатою коштів?

Аноним

Доброго дня, я другий рік працюю в НВК, кожного дня на автобусі їду до місця роботи, чи можу я розраховувати на підйомні в цьому році,?

Аноним

Скажіть будь ласка чи правда у цьому році відмінили виплату підйомних випускники медичних коледжів??

Валентина

скажіть будь ласка, які документи треба надати університету, щоб отримати підйомні кошти????

Аноним

Скажіть будь ласка які терміни подачі документів на отримання підйомних.Нам в ВНЗ повідомили що документи на отримання підйомних отримані на 1 день пізніше.Потрібно було здати до 10 жовтня. Але студент прийнятий на роботу з 1 жовтня .

Таня

Добрий день.. Я в 2007 закінчила педадогічний Університет за спеціальністью географ, так як роботи небуло закінчила ще училеще, за спеціальністю швея. 2012 році вийшла заміж і переїхали до чоловіка в село, в 2015 році в місцевій школі запропонували посаду вчителя інформатики, я пішла на роботу і ось сьогодні від знайомих дізналась про те, що молодим вчителям які ідуть працювати в школу дають підйомні. Чи можу я на них розраховувати. І куда звертатись. Дякую Seregachymich.85@mail.ru

Аноним

Добрий день! Я у 2014 році закінчила університет. За спеціальністю українська мова та література. Районна освіта запропонувала мені в сусідньому селі роботу практичного психолога та соціального педагога, що разом складає 0,50 ставки. Два роки я відпрацювала, скажіть будь ласка чи можу я розірвати контракт укладений на 3 роки, чи буду я після розірвання повертати кошти? Дякую ivanna.zhirun@ukr.net

Аноним

Доброго дня! скажіть чи маю право я на підйомні кошти? якшо у мене для викладання 16 годин,а не 18(ставка)? Дякую!(Kat-2010@ukr.net)

~= А Д В О К А Т =~

Щодо передостаннього аноніма: Якщо дострокове розірвання, то необхідно буде повертати кошти - це законно і логічно.

Щодо останнього аноніма: Незрозумілий Вас статус (чому саме маєте отримувати підйомні).

Аноним

Коли цього року будуть нараховані підйомні?

анонім

Чи маю я право на підйомні,якщо у мене 8 год?

Аноним

Дорого дня, під скажіть будь-ласка, чи можу я тримати підйомні кошти якщо я працевлаштувалась майже через рік після закінчення навчання?

Аноним

Доброго дня! Скажіть, будь ласка, чи маю я право на отримання підйомних коштів, якщо я влаштуюсь на роботу після 5-го курсу, а на 6-й (магістратура), продовжуватиму навчання на індивідуальному плані? дякую!

~= А Д В О К А Т =~

Це значною мірою залежить від роботодавця, з яким і потрібно спочатку обговорити дане питання.

Аноним

Доброго дня! Скажіть, будь ласка, чи маю я право на отримання підйомних коштів, якщо я влаштована на роботу після 4-го курсу з тижневим навантаженням 13 год, а на 5-й (магістратура), продовжуватиму навчання на індивідуальному плані? дякую!

Аноним

Скажіть будь ласка куди звертатись щодо підйомних коштів..щоб напимати заяву вуніаерситеті??

Аноним

Доброго дня! Скажіть, будь- ласка, чи маю я право отримати підйомні після закінчення інтернатури у ЦРЛ , куди мене направили по держзамовленню?

Володимир

Доброго дня, підскажіть будь-ласка, моя дружина закінчила в минулому році навчальний заклад за фахом вчитель фізики, і не могла влаштуватися на роботу в минулому році,так як знаходилася в декретній відпустці(не офіційно) в цьому році вона влаштувалася на роботу в школу,чи може вона претендувати на допомогу молодому спеціалісту,якщо пройшов рік.

Доброго дня, Володимир. Ні, не може вона претендувати на допомогу як молодий спеціаліст, оскільки після закінчення навчання вже пройшов рік.

Аноним

Доброго дня! Я у цьому році закінчила університет, державна форма. Мала статус дитини сироти, на даний момент знаходжусь в декретніій відпусці до 3 років! Чи маю я право на одноразову адресну допомогу випускнику?

Добрый день. Если трудоустроились, то по документам с места работы можете получить. Если просто с ребенком до трех лет сидите, то нет.

Іра

Якщо я працюю уже рік у школі , влаштувалась ще будучи студенткою ,чи мою право на підйомні??Буду вдячна за відповідь

~= А Д В О К А Т =~

Ні, не маєте після року роботи. І про які "підйомні" взагалі йде мова? Ви ж не пояснюєте.

Аноним

В этом году (4октября) подала документы на подьемные как молодой учитель досих пор ничего нет(((и говорят что уже скорее всего и не дадут(((как такое может быть и куда обратится?

~= А Д В О К А Т =~

Сократило правительство бюджетные соц.выплаты. Дыра в бюджете, на зарплаты и пенсии с трудом хватает. Вот такая ситуация, а вы как думаете при войне бывает? Больше интересуйтесь политикой и новостями, госпожа молодой учитель. Тогда не будут возникать такие вопросы. И детей учить ведь нужно правильно, а вы сама не знаете экономико-политической ситуации в стране.

Аноним

Доброго вечора! Ситуація в країні, на скільки я знаю, порівняно з 2014 роком краща, а виплат немає. Вас запитали куди звертатися, якщо не виплатили одноразову адресну допомогу випускникам вишів? І не говоріть по ситуацію чи війну, бо це вже триває не перший рік, але раніше все вчасно виплачувалось, лише з приходом нової влади цього року такий сюрприз.

~= А Д В О К А Т =~

Саме зараз і трапилась діра в бюджеті, про що вам і повідомлено. Зніміть "рожеві" окуляри... Без вирішення питання про наповнення бюджету нічого не буде. Гроші не вродяться самі собою "з маминої чи татової тумбочки". От як наповнять - тоді і буде.

Аноним

Чи буде одноразова грошова допомога, чи навіть не чекати ?

Аноним

???? Дайте будь ласка відповідь на попереднє питання!?

Аноним

Доброго дня таке питання скажіть будь-ласка моя колега отримала 8 тисяч пійомних у вересні а я змінювала місце проживання тому не отримала лист з кодом підтвердження і не можу отримати свої підйомні як це можна виправити?

Аноним

Поясніть, чому не можна отримати підйомні після 1 року роботи, коли в законі вказанно до 10 років робочого стажу?

Аноним

Добрий вечір. У мене буде три роки як я працюю вчителем, я можу отримати підйомні?

При написании ответа используется разметка Markdown.