1283 дня назадАноним 23

Доброго вечора.

В мене така ситуація. МАВ подругу, якій вирішив допомогти - попрацювати в барі. Неофіційно, це затяглося. Потім мене поставили "адміністратором" із "більшими" правами. Але я пізно зрозумів наслідки цього всього. Справа більше в колишньому чоловікові цього закладу і його друзів.

Після того як мене остаточно задвбав - я вирішив піти з роботи. Повторю - працював не офіційно.

Тепер виявилося що "там пропали деякі речі по ревізії, а ти був адміністратор і ти маєш то оплатити". Безпідставно взагалі. Бо 30 пачок заправки до кальяну це огромезний об'єм, щоб я навіть міг його "по лівому" продати.. +деталі до кальяну.

+На моїй зміні "згорів" музикальний програвач. Коштує 2000+ грн. Я теж його "мушу купити".

Місяць Після звільнення все було добре, ніяких претензій.

А зараз його "кримінальні" дружки почали мені дзвонити , що в мене є термін щоб за то все повернути гроші.

Уточню, Просто заява до поліції чи суду не допоможе. В нього зв'язки. А цей його друг такий, що можуть бути і погрози і розправа фізична. В цього друга Також зв'язки. Я боюся і не знаю як мені діяти.. думав можливо виїхати закордон на певний час, але зараз тато вдома сам і за нього хвилююся теж, якщо Мене будуть шукати.

Що робити??(

Аноним

Здесь или бояться и ничего не делать или НЕ бояться и что-то делать. Определись.

Важко порадити щось в межах закону, але є такий варіант: 1. якщо будуть і надалі вимагання, то необхідно зафіксувати це (відео, звукозапис) і звернутись до поліції з заявою про вимагання та погрози.

Аноним

А также можно обратиться в инспекцию по труду (есть в каждой области) по факту работы без оформления, если есть доказательства что вы там работали. Обращайтесь исключительно письменно. Штраф - мама не горюй!

~= А Д В О К А Т =~

І ще є самий радикальний спосіб - теж знайти такі самі "зв'язки" та протиставити їх між собою.

При написании ответа используется разметка Markdown.