1284 дня назадОльга

З моменту нападу пройшло більше тижня. Потерпілу лікують. Струм мозку і множинні забої медично зафіксовано. Як діяти далі? Чи реально покарати нападника? Чи варто наймати юриста ще до проведення експерименту слідчого? Якщо так, чи надаєте ви такі послуги і їх ціна?

Доброго дня, Ольга. Залежить від кваліфікації діяння слідчим. Потерпіла може найняти адвоката для захисту її прав на досудовому слідстві, чим раніше звернетесь, тим краще. Має значення місце Вашого знаходження, звертайтесь очно до адвоката.

Бывший мент

Ольга,послушайте,чем больший шум жалобами вы поднимите тем лучше,советую позвонить на гарячую линию доверия СБУ 0800-501-482(она есть на сайте СБУ) в Киев,и рассказать ситуацию,тогда шанс уйти от ответственности виновного минимальный,если видите что следствие буксует,советую перезвонить на эту линию ещё 1-2раза,это очень серьёзная линия все разговоры записываются и передаются на отчётность в Интерпол,шанс замять дело минимальный

~= А Д В О К А Т =~

Моете звернутись за допомогою і дистанційно (це оптимальніше в рази щодо балансу ціна-якість!) - у вас не така складна справа щоб обов'язково до адвоката очно звертатись. Звичайно, що професійна допомога тільки наблизить до кращого результату. Звертайтесь на ел.пошту із профілю.

При написании ответа используется разметка Markdown.