1247 дней назадАноним

Доброго вечора. Як написати хорошу характеристику для матері, яка сама протягом шести років виховує двох доньок, а тепер чоловік хоче забрати дітей?

freelawer

Так і писати, подивіться зразок характеристики в інтернеті

~= А Д В О К А Т =~

Потрібно будь-який документ писати творчо та юридично професійно, мати більше інформації від вас. Брати зразки з інтернету - погана порада. Це те саме, що купувати шубу (чи автомобіль) по інтернету "на віру", без попереднього огляду товару. Як думаєте: хороша буде покупка? Тому звертайтесь персонально до юриста/адвоката. Або лікуватись виключно "по телефону", як зараз пропонують щодо короно.

freelawer

Не смішіть, характеристику і осел зможе написати. Автор питання, на вас просто хочуть заробити, ви ж не будете платити гроші, наприклад, за автобіографію, з характеристикою схема аналогічна

~= А Д В О К А Т =~

Звичайно - тоді адвокат чоловіка опише такі обставини, які, якщо не будуть належно спростовані (в тому числі і грамотно написаною характеристикою), то й забере суд дітей у матері і на тому скінчиться. Будь-яка судова справа - це змагальний процес. І якщо дна сторона чогось "недопрацює" або схалтурить, то інша сторона (та адвокат тієї сторони) - обов'язково цим скористається в користь своєї сторони. Така "се ля ві"! Це як у футболі, якщо воротар відійде від воріт "покурити" на самий короткий час (тобто відволічеться від постійного спостерігання за м'ячем), то гол в цей момент йому заб'ють точно.

При написании ответа используется разметка Markdown.