1247 дней назадАноним

Добрий день! Я купила весільну сукню у відомому брендовому магазині. На примірці кравчиня відмітила, які є недоліки і у результаті внесла корективи. Мала зробити так, щоб сукня сиділа ідеально. Але вона її спортила: зламала кісточку у корсеті, так поправила корсет, що він став завузьким, нереально застібнути замочок, надірвала матерію. Консультанти і директор магазину ойкали- айкали сказали, що все полагодять. Але стає лише гірше. Сукня безповоротно спортсмена. Звичайно вони кажуть, що гроші не можна повернути, так , як сукня підшивалася під мене, у лапках. Порадьте, як повернути кошти або домогтися, щоб пошили нову сукню?

~= А Д В О К А Т =~

Якщо є конфлікт, то краще його вирішувати через суд, мати для цього всі необхідні докази. А натомість шукати іншу сукню.

Якщо є відповідний чек, та докази, подавайте до суду, або найдіть спільну мову з магазином,адже судові процеси можуть зайняти деякий час.

~= А Д В О К А Т =~

Мову з магазом вже не знайти - вони вже позиціюнувати свою точку зору і від неї не відступлять. Це "просто бізнес і нічого особистого"!

При написании ответа используется разметка Markdown.