1245 дней назадСвітлана

Скажіть, будь ласка, чи може Виконавча Служба накласти арешт на рахунки без рішення Суду і скільки на це піде часу? Дякую!

так, може. ПРи бажанні виконавця це можна зробити дуже швидко, але після відкриття виконавчого провадження.

під бажанням, мається на увазі (ефективно виконувати свою роботу)....

Якщо є відкрите виконавче впровадженя, то так можуть накласти арешт не тільки на усі банківськи рахунки але й на рухоме та не рухоме майно. Порада, не морозитися від виконавців, а по спількуватися і знайти спільну мову.

Накладення арешту на рахунок чи майно можна оскаржувати до суду. Буде потрібна юридична допомога, звертайтесь (093)76-777-00 скажете з сайту 42юриста. Звісно допомога не безкоштовна.

Світлана (автор вопроса)

Мені також погрожували адміністративними роботами...це можливо без Судового рішення?

Світлана (автор вопроса)

На скільки швидко відкриють провадження...за один день цього не зроблять чи все можливо?

Світлана (автор вопроса)

Дуже вдячна!!!

Світлана (автор вопроса)

Провадження ще в розробці, ще не відкрито...тому і запитую, на скільки швидко це все робиться без Суду? З Альфа-банком маю справу. Вони телефонують і погрожують адміністративними роботами а тепер, що справу передано до Мін'юсту.

Світлана, Вам потрібно з ними вести офіційне листування, та не спілкуватись за телефоном. Виконавче провадження може бути відкрито на підставі рішення суду або виконавчого напису нотаріуса, арешт рахунків та стягнення виконавець може застосувати одразу після відкриття провадження. З кредитним боргом потрібно розбиратися, враховуючи всі обставини його отримання, і виходячи з вчинених Вами вже дій, проблеми з банком і колекторами можна вирішити законними способами, і знизити так званий борг до розміру тіла кредиту (отриманої суми), або ж значно зменшити суму їх вимоги.

~= А Д В О К А Т =~

Виконавче провадження може бути відкрито на підставі рішення суду або виконавчого напису нотаріуса - а ви пишете "без рішення суду". Тому не зрозуміло, що конкретно маєте на увазі, тому що виконавчий напис норатіуса - це доволі рідкий випадок...

При написании ответа используется разметка Markdown.