1180 дней назадАноним

Виконання зобов'язань за кредитним договором з фізичною особою забезпечене заставою нерухомого майна (нежитлового приміщення), що належить третій особі. За кредитним договором є заборгованість, винесено і вступило в законну силу судове рішення про стягнення з позичальника на користь кредитної організації заборгованості по кредиту. Заставодавець за договором застави нерухомого майна помер, спадок після його смерті ніким не прийнято, спадкову справу не заводилася. Яка процедура звернення стягнення на заставлене майно в даному випадку?

freelawer

А ЦК відкрити і почитати? Ніяк не виходить?

~= А Д В О К А Т =~

Так, це платно, якщо вам потрібно когось принудити вичитувати всі ці нюанси та ще й вибудовувати стратегію захисту інтересів, вивчати нео-судову практику, яка змінюється чи не щодня. Це робота не на один день, якщо "по-дорослому"!!!

та це студенти розважаються, жоден банк чи інший іпотекодержатель не буде тут шукати відповіді про процедуру стягнення

~= А Д В О К А Т =~

Від студентів теж не можна відбирати право на платну юридичну допомогу, навіть і у вирішення учбових задачок. Ми ж тут не педагоги щоб дбати про якість процесу навчання студентів. Хоча думається, що якщо студент заплатить за кожну "цитату" в своїй майбутній шпаргалці до екзамену, то ті знання ще й як якісно ввільються в голову студента...

При написании ответа используется разметка Markdown.