1154 дня назадНаталія

Доброго дня. Маму звільнили (за згодою сторін) зі страхової компанії. Співробітник компанії при обзвоні клієнтів (для поновлення страхових полюсів) вказує в розмові, що її звільнили за "мошенничество" (шахрайство). Мама перейшла працювати в іншу страхову компанію, але такі дзвінки шкідливо впливають на її репутацію. Куди можна звернутись за допомогою.

Аноним

Если есть доказательства можете обращаться в суд. Думаете клиенты пойдут свидетелями в суд?

~= А Д В О К А Т =~

За захистом ділової репутації можна звернутись до суду. Для цього можна зібрати належні докази - так багато хто робить та виграє судові справи.

Неизвестный (автор вопроса)

Які саме докази потрібно зібрати.

Аноним

Доказательство что говорит именно этот сотрудник и что он говорит о мошенничестве мамы. Будете сидеть возле сотрудника? Или возле предполагаемого клиента?

freelawer

Доказами можуть бути як мінімум покази свідків

~= А Д В О К А Т =~

Доказами можуть бути різні фактичні дані, які піддаються фіксації (краще коли їх не 1-2, а 3 і більше та ще й різних видів і коли вони не суперечать між собою: особисті заяви, пояснення, покази свідків: прямих очевидців та тих, що "зі слів інших", речові докази, письмові документи, аудіо- відео- записи, заключення експертів та інші можливі фактичні дані). Найкраще збирати потрібні докази вміють юристи/адвокати. З цього приводу є анекдот: Один олігарх дзвонить до свого постійного адвоката та розповідає, що його син винуватий, бо збив маму з коляскою та порушив правила дорожнього руху та питає: що робити? Адвокат йому відповідає зразу: все зрозумів, виїжджаю негайно з двома свідками, які підтверджують, що ваш син не був винуватий, а пішоход - мама з коляскою була нетвереза і її дитина теж і вона сама та її коляска грубо порушили правила дорожнього руху: рухались коляскою по пішохідному переходу з перевищенням допустимої швидкості. А також з прибуду зразу із заключенням лікаря, що ваш син мав в той момент серцевий приступ, тому з незалежних від нього причин раптово втратив можливість керувати транспортним засобом.

При написании ответа используется разметка Markdown.