1128 дней назадСветлана

Доброго дня. До закладу дошкільної освіти прийшла фахівець держпродспоживслужби з метою здійснення моніторингу дотримання протиепідемічних заходів на період карантину. Після вивчення питань моніторингу представник служби відзначає відсутність маркування на контейнерах «використані засоби», порушення кратності проведення дезінфекції, відсутність розрахунку потреби деззасобу на робочий день. При чому деякі зауваження зроблені на підставі умозаключення перевіряючого. В результаті складено протокол про адміністративне правопорушення. Відповідальність визначена санкціями ст.42 Кодексу України про адміністративні порушення, директора запрошено до обласного центру у приміщення Головного управління, де буде відбуватися розгляд справи. При цьому фахівець служби сказала, що вам випишуть штраф гривень сто з копійками, що не відповідає санкціям ст. 42 КУпАП. Питання: 1. Чи повинні були представники держпродспоживслужби попереджати про моніторинг? 2. Чи може бути виписаний протокол про адміністративне порушення після проведення моніторингу? 3. Як визначити адекватність та відповідність кількості порушень та виписаного покарання. Дякую.

Аноним

Директор должен явиться до обласного центру у приміщення Головного управління, де буде відбуватися розгляд справи, где будет комиссия , защищаться и высказаться по данному вопросу

~= А Д В О К А Т =~

Директору бажано захищатись з допомогою адвоката, інакше не проб'є бюрократичні бар'єри. Захист інтересів навіть в такому на перший погляд "простенькому" питанні - то насправді складна юридична діяльність, про яку "в двох словах" не розповісти. Адже буде офіційне порушення - буде пляма на репутації та підстава на майбутню заміну на посаді тощо.

При написании ответа используется разметка Markdown.