1097 дней назадЛеонид

Добрый день! Подал в суд на непризнание исполнительной надписи нотариуса .Суд затягивается уже второй месяц , а государственный исполнитель начал удерживать с зарплаты 20 % . Подскажите пожалуйста , что делать ?

Звертайтесь, складу заяву про зупинку стягнення (забезпечення позову), вартість обговоримо. Суд у Вас буде і до кінця року запросто (суди надмірно завантажені), в цей час зроблю, щоб нічого не стягувалось

Добрый день, Леонид. По закону предусмотрен срок рассмотрения дела до трех месяцев, поэтому быстрее не будет, из практики и полгода рассматривать будут. Можно подать заявление о приостановлении исполнительного производства, но это на усмотрение суда.

Це "на розсуд" працює завжди, якщо вірно скласти заяву про забезпечення позову, десятки таких справ вирішено і жодної відмови наразі не маю))

~= А Д В О К А Т =~

Завжди юридично грамотно складений документ має перевагу над "самолікуванням" в рази чи навіть десятки разів. Той, хто економить на юристах - насправді думає, що "самий розумний" та не цінить працю фахівців. А втрачає при цьому набагато більше, тому що не вміє прогнозувати ситуацію, не вміє скласти стратегію захисту себе, а те, що пише - нікому не зрозуміло крім нього самого та немає посилання на конкретні пункти законодавства. Таких звернень ніхто навіть не опасається з чиновників - вони зразу бачать "хто" це написав. Якщо не вмію лікувати зуби, то йду до стоматолога, а не вириваю сам обценьками... Бо ж будуть ускланення, запалення і прийдеться видалити ще підщелепи... (!)

Незалежний юрист

Оскржіть дії держвиконавця до начальника відділу ДВС у разі відмови до вищого рівня.

Аноним

Незалежний юрист, действия исполнителя ДОЛЖНИКОМ оспариваются в суде.

Незалежні юристи і всі інші? Ви, що, не вирішуєте такі справи? Навіщо клієнта протягувати по адмін. судах, якщо можна "знищити" сам виконавчий напис і при цьому одночасно зупинити стягнення?

~= А Д В О К А Т =~

Що це ???????

При написании ответа используется разметка Markdown.