1041 день назадАноним

У цивільній справі, було подано позовну заяву->відзив->відповідь на візив->заперечення. Чи існує ща законний зпосіб, як відреагувати позивачу на останні заперечення відповідача у цивільній справі? Відповідно до ч.2 ст. 174 ЦПК України - Заявами по суті справи є: позовна заява; відзив на позовну заяву (відзив); відповідь на відзив; заперечення; пояснення третьої особи щодо позову або відзиву. Тому формально виглядає, що немає можливості відреагувати на заперечення.

Разом з тим прошу надати вашу пораду, так щоб вона не виглядала зловживанням процесуальними правами відповідно до ст. 44 ЦПК України

Надати письмові пояснення, особливо важливо надати докази, а не тільки обґрунтування правової позиції.

~= А Д В О К А Т =~

Вся "фішка" в тому і є щоб зуміти знайти ці належні докази та правильно їх зафіксувати і представити... без досвідченого юриста з цим точно не справитись, що означатиме лише одне: "полити воду на млин протилежної сторони" і, як наслідок, - програш вами справи. Це як займатись самолікуванням при наявності хвороби замість відшукання грамотного лікаря. Можливі наслідки в такому разі які (?) - летальні ж!

При написании ответа используется разметка Markdown.