946 дней назадСвета

Доброго дня колишній чоловік отримує 6000 офіційно заробітну плату, платив аліменти 1/4 від доходу на дитину, а його друга дружина подала на аліменти на їх спільну дитину.Скільки він буде платити надалі на мою дитину?

Аноним

Якщо стягуються аліменти на двох і більше дітей, суд визначає єдину частку від заробітку (доходу) матері, батька на їх утримання, яка буде стягуватися до досягнення найстаршою дитиною повноліття.

Якщо після досягнення повноліття найстаршою дитиною ніхто з батьків не звернувся до суду з позовом про визначення розміру аліментів на інших дітей, аліменти стягуються за вирахуванням тієї рівної частки, що припадала на дитину, яка досягла повноліття.

Той із батьків або інших законних представників дитини, разом з яким проживає дитина, має право звернутися до суду із заявою про видачу судового наказу про стягнення аліментів у розмірі:

на одну дитину - однієї чверті, на двох дітей - однієї третини, на трьох і більше дітей - половини заробітку (доходу) платника аліментів, але не більше десяти прожиткових мінімумів на дитину відповідного віку на кожну дитину.

Ольга prosto-alimenty.com

Добрый день. Алименты будут продолжаться оплачиваться в размере 1/4 части на вашего ребенка. Для уменьшения размера ранее назначенных судом алиментов бывшему супругу необходимо обращаться в суд с иском. Сделать это возможно при наличии условий - https://prosto-alimenty.com/uvelichenie-ili-umenshenie-razmera-alimentov/ Как показывает практика Верховного суда - рождение ребенка в новом браке не является основанием для уменьшения размера алиментов - https://www.facebook.com/RomanIvanovHQ/posts/3924442630899606

При написании ответа используется разметка Markdown.