877 дней назадІнна

В школі в сина відбулась така ситуація:мій син хотів пройти по ряду між партами,але там стояла його однокласниця і шукала щось у своєму портфелі,мій син попросив відійти,але вона не зробила цього, а продовжила своє діло,тримаючи його у проході,поряд на парті лежав пенал тієї дівчини і він його відкинув на край парти,щоб вона відволікалась і таким чином пропустила його.Далі однокласниця підходить до парти мого сина,бачить щоденник і не беручи його до рук,з усією силою запускає його на підлогу,а під щоденником лежав телефон,який також полетів на підлогу і розбивається частина екрану випадає. Телефон працює,але ж екран дуже пошкоджено і його потрібно замінити. Поговорила з мамою дівчинки,вона не бачить вини своєї дитини,так як та не бачила телефону під щоденником.Що робити?

Доброго дня, Інна. В данному випадку має значення, скільки років дітям. Якщо це відбулось на перерві, то за дітей та їх дії несе відповідальність навчальний заклад, який солідарно з батьками дівчинки буде нести відповідальність. Треба зробити оцінку пошкоджень, та направити офіційну вимогу про відшкодування шкоди, якщо не виконають вимоги, тоді подавати позов до суду та стягувати з відповідача судові витрати.

Інна (автор вопроса)

Доброго дня!Дітям по 11 років. Це відбулося у школі. І чи можна зробити оцінку пошкоджень в майстерні по ремонту моб.телефонів,чи потрібен сервісний центр?

Інна (автор вопроса)

Вибачте,це бідбулось у класі.

При написании ответа используется разметка Markdown.