3956 дней назадАноним

Доброго дня, в мене таке питання: Чи маю право я не надавати інформацію одному з своїх вчителів про свою сім"ю. Суть вся в тому, що вчителька задала виконати Генеологічне дерево, але я не хочу надавати майже, незнайомій людині свої дані про себе та сім"ю..

Аноним

маєте

Аноним (автор вопроса)

згідно з чим?

«Збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди державою, органами місцевого самоврядування, юридичними або фізичними особами є втручанням у її особисте та сімейне життя і допускається винятково у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини», – йдеться в рішенні суд від 24.01.2012 Інформацією про особисте та сімейне життя особи будуть вважатися «будь-які відомості та/або дані про відносини немайнового та майнового характеру, обставини, події, стосунки тощо, пов’язані з особою та членами її сім’ї». КС визнав, що така інформація про особу є конфіденційною.

Маша

Ваше повідомлення - курям на сміх! Не хочете ви писати відомості про сім"ю, то вигадайде інше генеологічне дерево, хоч ляльки. Вчительці важливо сам принцип складання хронології передати. Тьфу.

Аноним

привіт мене звати анастасія я люблю дуже багато говорить і я найшла новиних друзі які мене люблять як що я щось не знаю вони мені підкажуть. фіскультура мені подобається і math я почала ліпше вчитися з математики вчителі мені подобаються не дають тяшкі завдання мені подобається саме більше моя вчителька з англійської мови вона жеве біля мене.мою маму звати Галя її 31 років, мого тата звати Андрій йому 35 оків.я люблю дуже купатися і співати коли я виросту я хочу бути співачкою. Я хочу дуже гарно вчитисящоб моя сімя була щаслива і я забула вам ще щось сказати я маю ще молотшу сестру її 5 років вона не хоче складати а роскидати хоче. Зранку5 я встаю до школи в 7 годині встаю вбираюся чищу зуби потім йд їси і потім йду а автобус в 7.25 годині.потім після школи я йду дивитися моє найкраще кіно потім коли я вже подивилася кіно і ми їдем з моїм татом до нйого на роботу на його оботі мені дуже подобаєтьсябо там є дуже багато комплютерівія на них граю, потім ми їдем додому і я йду чистити зуби і лягаю спати. Я жила на україні тепер переїхала в америку тому що тут дуже класно

При написании ответа используется разметка Markdown.