3962 дня назадЛеся

У мене є донька 4,6 р. в свідоцтві про народження батько написаний зі слів матері, так як у шлюбі я не перебувала. У 2012 р. вийшла заміж, не за батька дитини і він її не всиновив. Чи є я одинокою матір'ю і чи маю право на 10днів додаткової відпустки? В минулому році мені в ній відмовили мотивуючи тим що статус одинокої матері я втратила бо вийшла заміж.

Марина

Пiдскажiть будь ласка,я була одинокою мамою 5 рокив,потiм я вийшла замiж,але так i осталась в статусi одинокоi мами томущо в сина лишилась фамiлiя моя,я получала 1300 грн,родила доню i охормила ще мало забеспечену 1500, ну i на доню получаю 860.На той час чоловiкова довiдка з робити сума була 1700.Потiм в довiдцi пiднялась сума до мiн...3200, i менi заняли малозабеспечену повнiстю,на сина одинока запас платять 631 грн,i на доню 860,правильно це чинi?

Аноним

Добрий день,хочу спитати...якщо я одинока мама ,але тата дитини хочуть посадити в вони мені подзвонили щоб я скинула свідоцтво(копію)і написала характеристику що він хороший...чи вплине це на мої виплати за маму одиначку??бо дитині 11 місяців.Дякую.

Аноним

Доброго дня скажіть будь ласка якщо я одинока мама але вийшла заміж я можу оформитись на доньку як одинока

Аноним

добрий день,я мати одиночка на одну дитину,на другу визнано батьківство(не майбутнім чоловіком),якщо я одружусь( майбутній чоловік на 3 групі інвалідності) я маю право на соц. виплати?

Таня

Доброго дня. Я мама одиночка,скажіть будь ласка якщо я розпишуся з чоловіком який не являється дитині батьком чи втрачу я статус одинокої і виплати на дитину?

марія

Доброго дня .я проживаю із співмешканцем він працює 3000 зарпл.на першу дитину я не зверталася за аліментами,на другу одинока мама 600гр,за третьой в декрети 860 чи можу я отримати малозабезпечену.дітям 11р,4р і 8місяців.

Аноним

Я є одинокою мамою двох дітей якщо я одружився чи буду отримувати допомогу на дітей

Галина

Я получаю допомогу як мати одиночка,але зараз япів року без роботи чи виплаттять мені допомогу,і які у липні мені потрібні документи якщо я не працюю( для продовження)

ЛЄНА

Я одинока мама вишла заміж а чоловік засуджений на довічно я можу робити довідкі одинокої мама

Аноним

Чи можна переоформитт одиноку маму якщо я вийшла замвж а чоловік не всиновив дітей.і чи можна оформити малозабезпечену якщо чоловік офіційно не працюе і на біржі не стоіть

все зависит от совокупного дохода. с документами в соцобеспечение

Аноним

Підкажіть чи буду я получати одиноку матір після роспису?

Аноним

Я мати одиночка я можу проживати з співмешканцем який неявляється батьком дітей і отримувати допомогу одиноким матерям

~= А Д В О К А Т =~

Якщо ніхто не взнає...

Аноним

як оформити документи на дитину(дати прізвище)чоловіка за якого я вийшла заміж/хоч він і не іі рідний батько?

~= А Д В О К А Т =~

Це так просто не вчинити, це йому потрібно "по процедурі" усиновити дитину, а не вам "дати прізвище".

Аноним

Доброго вечора .Я б хотіла запитать якшо я мама одиночка і розписалась але це не батько цієй дитини які в мене можуть буть виплати чи пільги ?

Аноним

Доброго дня, скажіть чи можу я оформити одиноку на сина якщо я живу з громадянським чоловіком і родила від нього дитину і записала на його прізвище. Чи положано мені одиноку?

положено, но доход "гражданского мужа " приплюсуется

Аноним

Чи буду я отримати кошти як мать одиночка якщо розписана з іншим але він неявляеться батьком дитини???

доход вашего мужа приплюсуют к вашим доходом и скорее всего выплаты уменьшатся или совсем откажут, так пособие считается разница от дохода всех членов семьи и прожиточным минимумом

Аноним

Я розписалася мене попросили з иностранцем для отримання йому громадянствп.я з ним не вконтакті .а зараз вагітна від іншого .то я зможу отримати як мать одиночка кошти??? Живу з батьками

Аноним

Сепару громадянство зробила, то тепер побігай

Аноним

А трахалась с ним тоже для получения гражданства?

если в браке ,то не будете матерью одиночкой . нужно , что биологический отец и официальный муж в загсе написали один отказ от отцовства ,другой о его признании

Олена

підкажіть якщо в мене двоє дітей 10 та 7 років за якими я раніше отримувала як мати одинока, потім вийшла заміж і народила в шлюбі двох дітей. чі можу я отримати допомогу одинокої матері. мій чоловік зараз не працює стоїть на обліку в центрі зайнятості який вітсоток доходів нараховується від його допомоги на мене.

Аноним

Чи отримують соц.виплати мама одинока,якщо розпишеться?

~= А Д В О К А Т =~

Отримає щодо дитини, адже для дитини нічого не змінюється.

Вита

Доброго дня .чи являюсь я матірю одиначкою якщо: чоловіка позбавлено батьківських прав і є спільна дитина яка залишила носити його фамілію.одружена вдруге є дитина на теперішньому чоловіку.і чи я можу отримувати соц допомогу.буду вдячна за відповідь

Аноним

Маю дві доньки одна по втраті годувальника,по другій мама одинока,таке запитання до Вас як що я знайду спутника життя і буду зним жити в гражданському шлюбі і дитину він мою не усиновить чи маю я право отримувати і далі допомогу як мама одинока?

Льоля

Чи зможе бути нараховання допомога як мама-одиночка,в якому розмірі на двох діток?Коли вийшла на роботу на повний робочий день?

Аноним

Добрий вечер я мати одина с первим ребенко но у меня уже и второй ребено но она запесена на его но мы не расписани

~= А Д В О К А Т =~

Если отец известен персонально и записан в документе о рождении ребенка, то вы никакая не одинокая мать. Истребуйте алименты от отца, а не у государства.

Аноним

Добрий вечір,я одинока мати хочу розписатися з батьком дитини,а яка процедура записати батькові дитину на себе?

Доброго вечора. Треба до РАЦСу звертатись з заявою про визнання батьківства та внесення змін до актового запису про народження дитини.

Аноним

Дякую

Аноним

Доброго дня! Підкажіть якщо так вийшло я живу теперішнім мужем в гражданском браке, на першу дитину я Мати одиночка, він не батько цієї дитини і не всиновив мою дитину, і я вагітна другою дитиною. На першу дитину так і буду полючати так як я полючала Матерю одиночку?

Аноним

Доброго дня! Підкажіть якщо так вийшло я живу теперішнім мужем в гражданском браке, на першу дитину я Мати одиночка, він не батько цієї дитини і не всиновив мою , другої дитини батько , чи можу я на другу дитину оформити одиноку

Алла

Добрий день я мати одинока ,але одружилася і ми чекаємо спільну дитину моя перша дитина на моєму прізвищі з мене знімуть пільгу одинока мама дитину він не всиновляв?

Аноним

Доброго дня. Скажіть будь ласка, 1,5 роки назад я вийшла заміж за чоловіка від якого маю трьох дітей. На старших двох я оформлена як одинока. Хочемо зробити визнання батьківства, чи доведеться повертати кошти державі? Дякую за відповідь!

Наталя

Добрий день я одинака мама але проживає зз сожитільом тато дітям він не зі я не подумаю одиночні мами я не працюю а сожитіль інваліди 3 групи чі маю я право на виплату одинокої мами.

~= А Д В О К А Т =~

Маєте.

Аноним

Добрий вечір ,я одинока мама но вийшла за іншого заміж і на дитину нічого не дають сказали що вийшла заміж дитині 2 .3 місяці

Аноним

Добрий вечір.Я мама одиночка,але вийшла заміж ,я маю надалі отримувати виплати?

Аноним

Здраствуйте підскажіть якщо на одиноку маму оформлятися а чоловік не працює то потрібно Якісь довідки

~= А Д В О К А Т =~

Вам в собес...

Аноним

Добрый вечер. Скажите пожалуйста имею ли я право после регистрации брака с другим человеком на получения помощи одинокой мамы на ребёнка, которого не усыновили.

~= А Д В О К А Т =~

Читайте выше - всё описано...

Аноним

Якщо розписані, але не з батьком дитини! Як оформити допомогу?

Аноним

Я вдова і хочу розписатись з чоловіком, Но мені приходять виплати по втраті годувальника, підкажіть воно нічого не зміниться буду надалі їх получати... Чи ні

Аноним

Доброго дня ,підскажіть будласка ,я мати одиначка вийшла заміж не за батька дитини ,не працюю а чоловік працюе чи зможу я зробити виплати матері одиначки за його доходами.

При написании ответа используется разметка Markdown.