3942 дня назадАнна

Добрий день! Підкажіть, будь-ласка, при зверненні до суду (адміністративний) з заявою про розстрочку виконання рішення суду потрібно цю заяву направляти іншій стороні? Чи можна просто 2 екземпляри направити до суду, а суд потім перенаправить другій стороні. Дякую.

Не нужно, достаточно подать 1 экземпляр в суд.

Анна (автор вопроса)

Спасибо!

Аноним

Скажите пожалуйста, а подавать заяву на розстрочку решения суда (хозяйственного) надо после того как решение набрало законную силу? и в какой срок?

Стаття 121 ГПК Відстрочка або розстрочка виконання рішення, зміна способу та порядку виконання рішення, ухвали, постанови

При наявності обставин, що ускладнюють виконання рішення або роблять його неможливим, за заявою сторони, державного виконавця, прокурора або за своєю ініціативою господарський суд, який видав виконавчий документ, у десятиденний строк розглядає це питання у судовому засіданні з викликом сторін, прокурора і у виняткових випадках, залежно від обставин справи, може відстрочити або розстрочити виконання рішення, ухвали, постанови, змінити спосіб та порядок їх виконання.

При відстрочці або розстрочці виконання рішення, ухвали, постанови господарський суд на загальних підставах може вжити заходів до забезпечення позову.

Про відстрочку або розстрочку виконання рішення, ухвали, постанови, зміну способу та порядку їх виконання виноситься ухвала, яка може бути оскаржена у встановленому порядку. В необхідних випадках ухвала надсилається установі банку за місцезнаходженням боржника або державному виконавцю.

Мирова угода, укладена сторонами у процесі виконання судового рішення, подається на затвердження господарського суду, який прийняв відповідне судове рішення. Про затвердження мирової угоди господарський суд виносить ухвалу.

Стаття 121-1. Зупинення виконання судового рішення

Суд касаційної інстанції за заявою сторони чи прокурора або за своєю ініціативою може зупинити виконання оскарженого рішення господарського суду до закінчення його перегляду в порядку касації.

Про зупинення виконання судового рішення виноситься ухвала.

Після закінчення перегляду оскарженого судового рішення господарський суд може поновити виконання судового рішення, про що виноситься ухвала.

После того, как решение вступит в законную силу.

Аноним

скиньте пожалуйста проект заяви на розстрочку для государственного учереждения

якщо цікавить, то мої контакти в профілі, можу підготувати для Вас заяву

Аноним

беспллатно?

Любов Юрієвно, Ви перед тим, як людям свої глупства радити почитайте кодекс.

ГПК України Стаття 83. Права господарського суду щодо прийняття рішення Господарський суд, приймаючи рішення, має право: 1) визнати недійсним повністю чи у певній частині пов'язаний з предметом спору договір, який суперечить законодавству; 2) виходити за межі позовних вимог, якщо це необхідно для захисту прав і законних інтересів позивачів або третіх осіб з самостійними вимогами на предмет спору і про це є клопотання заінтересованої сторони; 3) зменшувати у виняткових випадках розмір неустойки (штрафу, пені), яка підлягає стягненню зі сторони, що порушила зобов'язання; 4) стягувати у доход Державного бюджету України із сторони, що порушила строки розгляду претензії, штраф у розмірі, встановленому статтею 9 цього Кодексу або у відповідності до законів, що регулюють порядок досудового врегулювання спорів у конкретних правовідносинах; 5) стягувати в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону; 6) відстрочити або розстрочити виконання рішення.

нема сенсу чекати вступлення рішення в законну силу, якщо справа слухається одразу ж потрібно клопотати про відстрочку або розстрочку. потім можете не встигнути розстрочити, а наказ піде в ДВС зі всіма наслідками - арешти, ВЗ і т.д.

"беспллатно?". про вартість домовимося

Аноним

Що потрыбно для отримання розстрочки? поможіть будь-ласка. Дуже потрібно вперше зустрічаюсь з таким питанням. дуже мені потрібно. Буду вдячний

який суд? потрібно довести неможливість виконання рішення одразу (вся сума), або обставини, котрі ускалднюють, для прикладу, відсутність коштів на рахунку

Аноним

Господарський суд Запорізької області

можу скласти Вам нрунтовну заяву, якщо цікавить. контакти в профілі.

Аноним

Подскажите пожалуйста у нас поменялся начальник и надо менять установные документы что для этого надо?

Сергій (098)150-41-47

Див. ЗУ "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців".

Ірина

Доброго вечора, якщо у виконавчому листі допущена помилка - сума боргу не відповідає рішенню суду. Що це дає для боржника?

Аноним

Доброго вечора! Підкажіть будь-ласка заяву на відсрочку а потім розсрочку платежу можна подавати тільки після вступу рішення в законну силу чи і до цього моменту? Окружний адміністративний суд. Справа адміністративна позивач та відповідач дві державні установи!

Аноним

чи сплачується судовий збір за подання заяви про розстрочку виконання рішення адміністративного суду?

Да, судебный сбор 528 грн. 60 коп.

Аноним

~Юсти~ Любовь Юрьевна 095-211-48-23, 068-397-94-88 uristka965@gmail.com ТАКУЮ АХИНЕЮ ПИШЕТ И ЕЩЕ ЗА ЭТО ДЕНЬГИ БЕРЕТ БЕССОВЕСТНАЯ.

При написании ответа используется разметка Markdown.