3931 день назадАнастасия

Доброго дня! Мого чоловіка вбили 2 місяці тому. У цій справі мене визнали потерпілою. Два місяці вже ведеться розслідування, але я так і не знаю які є дані за цією справою, які виконувалися дії, які дії плануються далі, чи є на даний час підозрювані і т.і.. У Кримінальному процесуальному кодексу прочитала, що я, як потерпіла, за поданням клопотання можу ознайомитися з матеріалами справи до закінчення досудового процесу. Але як це клопотання оформити, порядок подачі даного клопотання та на кого я повинна написати дане клопотання - таку інформацію я не знайшла. Слідчий у телефонній розмові відмовив мені у наданні доступу до матеріалів даної справи. Допоможіть мені, будь ласка.

Вікторія

Подача та розгляд клопотань здійснюється слідчому, прокурору в порядку, визначеному ст. 220 КПК. Про задоволення клопотання підозрюваний повідомляється письмово із зазначенням дати, часу та місця здійснення ознайомлення з матеріалами досудового розслідування, а також даних посадової особи, яка здійснюватиме цю дію. http://advoc.kiev.ua/Zone5_32.htm- це зразок до суду,а ви переробіть та надішліть слідчому рекомендованим листом з повідомленням про вручення.

Аноним (автор вопроса)

Дякую за відповідь! Ви мені дуже допомогли. Ще раз, спасибі!

Вікторія

Будь-ласка.

Аноним

добрый день ! Можете написать где можно найти зразок написаня слыдчому Клопотання про ознайомлення з матеріалами кримінальної справи

~= А Д В О К А Т =~

Образцов нет, пишется в свободном стиле или обратитесь к адвокату, ведь ознакомитесь и что дальше будете делать (хотя следователь скорее всего откажет в ознакомлении, если не будет адвоката, ведь есть много процессуальных "заморочек")?. Чтобы все правильно юридически оценить, не только получить доступ к материалам, но и использовать их полезно - нужен адвокат. Если необходима дистанционная юридическая помощь, обращайтесь на эл. ящик: advocate-s@i.ua

Аноним

спасибо

Аноним

Ходатайство. Прошу разрешать ознакомиться с материалами дела №............ Число. подпись.

Светлана

Могу выслать образец своего ходатайства составленного адвокатом,а вы переделаете под себя.

~= А Д В О К А Т =~

Ходатайство не поможет (даже если его правильно подать) - существует понятие тайна следствия. Следователь всё равно "покажет" лишь ту часть дела (всё не обязан по закону до окончания расследования!) - которая по сути буде бесполезна для "читающего". Для качественности подобного действия нужен только хороший адвокат.

Аноним

Балаушко как всегда усложняет. Цель известна - обратитесь к "хорошему адвокату"

Аноним

здраствуйте.подскажите как написать клопотання что изминить статью.

~= А Д В О К А Т =~

Если интересует качественное, полезное юридическое сопровождение по указанному вопросу и поскольку может фигурировать конфиденциальная информация - обращайтесь непосредственно на e-mail: advocate-s@i.ua или САЙТ.

При написании ответа используется разметка Markdown.