3925 дней назадАноним

Я та моя дружина маємо двох дітей. Я приписаний біля батьків в одному селі - Вона з дітьми біля своїх в іншому селі. З 2007 року офіційно працюю в державній установі в районному центрі (третій населений пункт) . Проживаємо в найманому житлі (без ніякий документів про оренду). Виникла необхідність взяти довідку про склад сім'ї на роботу.

Хто і головне ДЕ повинен видати дану довідку де будуть вказані ми з дружиною та наші діти. (За місцями прописки в селищних радах видають але "половинками": 1-ша я з батьками, 2-га дружина діти і її батьки).

оля

хто надає довідку в неприватизованій квартирі сімї яка проживає з бабусею , але бабушка ненадае документи на квартиру і небажає приватизовувати її

~= А Д В О К А Т =~

працівник центру адміністративних послуг (як і всім іншим теж).

Аноним

Чи змінються склід сімі якщо я розписана з чоловіком але не проживаємот разом?

коля

як приватизувати квартиру в якій проживаєт та прописані чоловік дружина троє їх дітей, але мати та брат дружини нехочуть поки що її приватизувати .квартира надана була матері але документи які вона загубила.сімя неможе виходити довідки так як будинок відомчий відноситься до навчального закладу.

~= А Д В О К А Т =~

Відомчий будинок взагалі може не підлягати приватизації - це ще потрібно розбиратись.

Аноним

Можно ли получить довiдку без прописки???

Аноним

Здравствуйте. Подскажите если я проживаю с дальними родственниками, официально приписан с ними и нужна справка о составе семьи то кто в этой справке должен быть вписан..??? Я там как сожитель получается

Аноним

В справке будут те, кто прописан. (зарегистрирован)

При написании ответа используется разметка Markdown.