3869 дней назадЯрослав

Допустим,имеется земля которая не принадлежит ни собственникам,ни к какому-либо государству,может ли физическое лицо претендовать на неё и как должен происходить процесс оформления собственности?

Елена

Такого немає "земля которая не принадлежит ни собственникам,ни к какому-либо государству"

Елена

а так взагалі потрібно дивитись де земля знаходиться територіально, а потім звертатись до власника. Чи держава чи приватний власник наприклад.

зверніться з відповідним запитом і Вам повідомлять яка форма власності, комусь належатм повинна

Ярослав, обращайтесь в местный совет по месту нахождения участка.

Федір

Шановні, що за дискусія? Конституція України: Стаття 13. Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу. Від імені Українського народу права власника здійснюють органи державної влади та органи місцевого самоврядування в межах, визначених цією Конституцією. Кожний громадянин має право користуватися природними об'єктами права власності народу відповідно до закону. Стаття 14. Право власності на землю гарантується. Це право набувається і реалізується громадянами, юридичними особами та державою виключно відповідно до закону.

Федір, в том то и дело, что земля скорей всего принадлежит местному совету как органу местного самоуправления.

Федір

Це все припущення. Думаю, що автор питання намагається вирішити задачу

сподіваюся, що відповідь встигли подати до початку семінару))

Аноним

Земля которая не принадлежит ни собственникам,ни к какому-либо государству-это дно под международными водами на планете Земля или часть поверхности другой планеты.

При написании ответа используется разметка Markdown.