3859 дней назадВладимир

У червні 2010 року я розірвав шлюб. В шлюбі народилась дитина 15.11.2008 р.н. Рішенням суду від 27 липня 2010 р. постановлено стягнути з мене на користь колишньої дружини аліменти на утримання доньки в розмірі 1/3 частини всіх видів заробітку щомісячно, починаючи з 11 червня 2010 року та до досягнення дитиною повноліття, але не менше 30 відсотків від прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку. 14 серпня 2012 року судом за моїм позовом до колишньої дружини про оспорювання батьківства та виключення з актового запису про народження дитини відомостей про мене як батька прийнято рішення про задоволення позову в повному обсязі, тобто встановлено той факт, що я не являюсь біологічним батьком дівчинки. 06.09.2013 року мною подано до суду заяви про перегляд рішення про стягнення аліментів у зв’язку з нововиявленими обставинами, з метою його скасування, а також про визнання виконавчого листа, виданого 27.07.2010 таким, що не підлягає виконанню, оскільки в даному випадку порушуються мої законні права та інтереси. 6 вересня 2013 року мені також стало відомо, що державним виконавцем винесено постанову про арешт коштів боржника, якою накладено арешт на мої кошти на рахунках в банківських установах у зв’язку зі стягненням заборгованості по аліментах (до цього часу я жодного разу державним виконавцем до ДВС не викликався). Дата винесення та чіткий зміст цієї постанови мені не відомі, оскільки до цього часу я її офіційно не отримував. Така ситуація порушує моє право на оскарження цієї постанови, передбачене ч.1 ст. 12 Закону України «Про виконавче провадження». 25.09.2013 отримав ухвалу суду про відмову у відкритті провадження щодо перегляду рішення суду по аліментах за нововиявленими обставинами у зв"язку з пропущенням строку. Я не знаю що робити далі? Підкажіть будь ласка. Виходить так, що я маю платити і далі аліменти на чужу дитину. Прошу Вашої допомоги в скасуванні аліментних зобов"язань

Вам необхідно звернутися до суду з позовною заявою про скасування стягнення аліментів, якщо необхідно, звертайтесь за телефонами

  • 063 889 6486
  • 095 468 0220

допоможу грамотно скласти позовну заяву

Владимир, изначально нужно было не по ново выявленным обстоятельствам обращаться, а подавать новый иск об отмене алиментных обязательств и освобождении Вас от уплаты задолженности, что в последствии будет основанием для снятия ареста с имущества. Обращайтесь, смогу Вам помочь с составлением документов, контакты в профиле.

Владимир (автор вопроса)

Вся проблема в тому, що в мене немає коштів оплатити послуги. Мені хоча б зразок такого позову. Я б все сам написав.

гугл в помощь, но как по мне легче найти 300 грн., нежели биться головой об стену самостоятельно

Владимир (автор вопроса)

Дякую. Якби в мене були кошти то я б тут не шукав би допомоги.

тогда в гугл, документи бесплатно никто писать не будет, ну и делиться также бесплатно наработками

Владимир (автор вопроса)

Дякуючи Єдиному державному реєстру судових рішень я сам дійшов до істини і вже написав позовну заяву про припинення стягнення аліментів та звільнення від сппати заборгованості. І головою об стіну не бився. Обійшовся без вашої допомоги. Хоча могли б і підказати безкоштовно.

Владимир, а Вы по своей профессии бесплатно работаете?

Владимир (автор вопроса)

Ні, не безкоштовно. Але моя репутація і відгуки про мене набагато важливіші і пріоритетніші ніж гроші. Завжди є виключення. Інколи можна людині підказати щось і вона сама далі знайде вихід. У будь якому випадку вдячний вам. Ви мені допомогли вмоїй наполегливості.

Аноним

Владимир эти адвокаты не когда бесплатных советов не дадут , жадность ...............

Аноним

доброго вечора. підскажіть будь ласка . Я сплачую аліменти на утримання колишньої дружини,але наданий час вона проживає з другим чоловіком і я теж проживаю із другою жінкою і в мене є друга дитина від моєї на даний час законної дружини. я хотівби дізнатися чи міг би я не виплачувати аліменти на утримання колишньої дружини . і що мені для цього потрібно зробити.

Добрый вечер. Можно, если обстоятельства изменились, и оснований нет, нужно в суд подавать иск об освобождении от уплаты алиментов (прекращении обязательства), обосновывая изменением семейного положения и отсутствия материальной возможности.

~= А Д В О К А Т =~

Але краще обрати конкретного юриста/адвоката і скористатися його послугами, так як самостійно скласти належні текст позову важко.

При написании ответа используется разметка Markdown.