3813 дней назадЄвгеній

Добрий день. Чи можна якимось чином оскаржити рішення обласного апеляційного адміністративного суду та яким чином? Дякую.

За загальним правилом, згідно ст. 211 КАСУ Ви можете оскаржити в касаційному порядку рішення апеляційного суду. Касаційна скарга подається безпосередньо до адміністративного суду касаційної інстанції, яким є Вищий адміністративний суд України. Касаційна скарга на судові рішення подається протягом двадцяти днів після набрання законної сили судовим рішенням суду апеляційної інстанції.

Голова ЖБК Тетяна Іванівна.

Двірникрві ЖБК не виплачували індексацію. Він звернувся в районий суд з позовом на ЖБК та сам собі невірно нарахував кошти без доказів перевірки обрахунків державних строктур. Районий суд відмовив позивачу у виплаті індексації посилаючись, що обрахунки не правельні і що мешканці будинку на індексацію не виділили кошти, членські внески. Апеляційний суд скасував рішення районного суду і призначив сплатити ірдексаці та компенсацію за неперевіреними розрахунками поданими двірником. Куди мені звернутися з каргою на неправельне винесене рішення апеляційнго суду З повагою Тетяна Іванівна

В суд кассационной инстанции

Аноним

чи можна оскаржити апеляційний суд

~= А Д В О К А Т =~

Можна. Але які аргументи, але без емоцій?

краще зверніться до постійного адвоката

Апеляційний суд не можна оскаржити, можна оскаржити рішення апеляційного суду)

Аноним

Автор питання напевно в шоці від "точності ваших "формуліровок", товариші "генерали юридичних кар'єрів". Бу-га-га...

Напевно

При написании ответа используется разметка Markdown.