3805 дней назадЛюдмила

Уважаемые юристы и правозащитники пожайлуста ПОМОГИТЕ!?!Мой сын Голота О.И.сик82,третий день на голодовке!?Администрация не предпринимает ни каких действий!?мой тел.0676274243.пожайлуста не останьтесь равнодушными,жду.

чим на Вашу думку можуть допомогти юристи???

Людмила (автор вопроса)

Я,не могу "достучаться"до контролирующих органов.Все обещают решить вопрос,но всё стоит на месте.куда обратиться чтобы повлиять,ведь сын продолжает голодовку?!?

до сина напевно слід звертатися..

Людмила (автор вопроса)

А Вы что защищаете администрацию,которая доводит людей до этого?тем более такие случаи имеют массовый характер.

Сергій (098)150-41-47

Не знаю чи допоможе - спробуйте звернутися до Уповноваженого Верховної ради України з прав людини: гаряча лінія: 044-253-75-89, 0800-50-17-20.

Сергій (098)150-41-47

Особа, позбавлена волі, може звернутись із письмовим зверненням до Уповноваженого або його представників. У цьому разі до неї не застосовуються обмеження щодо листування. Звернення такої особи протягом двадцяти чотирьох годин направляються Уповноваженому. Кореспонденція Уповноваженому та його представникам від осіб, які затримані, перебувають під арештом, під вартою, в місцях позбавлення волі та місцях примусового тримання чи лікування, а також інших громадян України, іноземців та осіб без громадянства незалежно від місця їх перебування не підлягає ніяким видам цензури та перевірок.

Людмила (автор вопроса)

Спасибо!Eсли ещё кто что подскажет-буду благодарна

Людмила (автор вопроса)

Дeло в том что письмо пока дойдёт.и администрация его задерживает!Уже 4-й день голодовки,а результатов 0.Что нужно сделать,чтобы администрация приняла меры???

в ЗМІ не пробували звертатися?? не знаю, чи буде результат, але спробувати варто. порозсилати листи на емейли хоча б газет

Сергій (098)150-41-47

Вам же телефони вказали.

Сергій (098)150-41-47

“Донецький Меморіал” – громадська правозахисна історико-просвітницька організація. Виникла в Донецьку в 1989 році. Керує діяльністю рада організації на чолі з головою Олександром Букаловим.

“ДМ” є партнером низки міжнародних неурядових організацій, є членом Української Гельсінкської спілки з прав людини та Міжнародного Меморіалу, співробітничає з Директоратом прав людини Ради Європи, Польською Гельсінкською фундацією прав людини, з іншими міжнародними урядовими і громадськими організаціями, працює в контакті з Державним департаментом України з питань виконання покарань.

“Донецький Меморіал” здійснює діяльність відповідно до таких основних напрямків:

правова освіта громадян, включно з персоналом досягнення європейських стандартів у діяльності установ-виконавців покарань;

покращення утримання ув'язнених у місцях позбавлення волі;

розвиток співробітництва громадських організацій й установ карно-виконавчої системи.

підтримує діяльність Громадської приймальні

проводить «круглі столи» та прес-конференції для ЗМІ та громадськості з питань дотримання прав людини, представляє результати своїх досліджень та моніторингів.

Цільова аудиторія:

Населення міста, ув’язнені, персонал пенітенціарних установ, правозахисних та інших державних органів.

Контакти організації

Поштова адреса: а/я 4836, м. Донецк - 83092, Україна Тел: +38 (062) 307-27-03 Тел/факс: +38 (062) 304-14-71

Електронна пошта: amnesty@skif.net

Веб сторінка: http://prison.memo.ru

Аноним

я вам скажу честно! все зависит от вашего сына!на 82 классно сидеть и пусть не ссориться!97 сик-60 и прочие колонии вот там он и не написал бы ничо! просто пусть освобождается и живет классной жизнью!!!

Аноним

Ты наверное помощник администрации?Если тебе на 82 классно!?

При написании ответа используется разметка Markdown.