3749 дней назадРоман

Доброго дня шановні юристи,я працюю в Державній пенітенціарній службі України вже 6 рік,маю намір звільнитись з роботи за власним бажанням,скажіть будь-ласка,чи діє тут тільки ст.38 КЗпП України,тобто 2 тиждні і звільнений ,чи діють інші нормативно-правові документи підставою яких мене можуть звільнити через 3 місяці?Дякую

~= А Д В О К А Т =~

Уточніть це в бухгалтерії, адже там дадуть повну інформацію. І також прочитайте свій контракт, чи договір щодо 1 року.

Евгеній

Добрий день,підскажіть будь ласка..я відпрацював в Пенітенціарній системі молодшим інспектором 19років 8місяців+1,5 роки срочна служба в ЗСУ чи можу вийти
На пенсію??? Врахують чи не врахують 3роки за 4?...дайте відповідь будь ласка.

Евгеній

Здравствуйте,так может кто посказать?

~= А Д В О К А Т =~

Виясніть це краще в пенсійному фонді або зверніться персонально. Це громіздка юридична робота, що потребує не одну годину. Тому виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій та непоправних помилок.

Женя.... все зарахуй...ють.

Відповідь Евгену...1) при досягненні 25 календарних роки з армією можеш смело подавать рапорт на пенсію все буде враховано...можеш і пенсію свою прикинуть 70% від зарплати..,..2)через судову тяганину ..наймай толкового адвоката...і поринай в закони доповнення статті документацію збирай ...звільнися за власним бажанням ...4 місяці в году набіга прикиньте з адвокатом чи получається до повної вислуги і все получиться у тебе...приклади вже є...пенсія та сама.УСПІХІВ.

Аноним 99 096 631 12 61

Как же коротка жизнь -ррраз и пенсия -у моих одногодок давно пенсия -прокурорские,милиция -полиция. 40,50 -Начало жизни.

Евгеній

Здравствуйте,Посоветуйте юриста который занимается выходом на пенсию с пенитенциарной системы... заранее благодарен.

Хороший ответ насчет Пенсионного фонда- признал.

Коломийцев Геннадий Анатольевич -096 854 12 78, адвокат со стажем. Вопросы выхода на пенсию, а также судов с Пенсионным фондом,

Евгеній

Шановні юристи,не вже ніхто не може дати більш детальну відповідь по поводу вихода на пенсію з пенітенціарної системи??? якщо є 20 років календарних можливо чи ні???!!!

~= А Д В О К А Т =~

Звертайтесь персонально на ел.пошту обраного юриста/адвоката і отримаєте якісну відповідь, тому що ваше питання потребує часу на підготування відповіді.

При написании ответа используется разметка Markdown.