3759 дней назадМирослава

Я придбала авто по ген дорученню, на даний час дізналась що власник авто уже рік , як помер і я не можу зняти автомобіль з обліку. Як мені вирішити питання з авто?

~= А Д В О К А Т =~

Через поліцію. Якщо цікавить якісний та корисний юридичний супровід по вказаному питанню та оскільки може фігурувати конфіденційна інформація - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на С А Й Т.

Аноним

доброго вечора купив машину по техпаспорту а э ище дорученя у людей,що вони можуть зробити

наташа

В мене генеральне дорученя. Чи можу я дати дорученя чоловіку .А потім він переоформе авто на мене щоб я стала власнецею

Назар

Купив авто у власника виписав генеральну довіреність .повірив на свою голову що авто чисте .захотів зняти з обліку .а авто під арештом .за борги власника .сам він свої боргові проблеми не спішить рішати взагалі не хоче спілкуватись .що порадите робити .як переєструвати ?

~= А Д В О К А Т =~

Якщо коротко - через суд.

Євгеній

Є автомобіль зареєстрований на мого батька. Батько помер у 2007 році. Зараз хочемо продати автомобіль. Які дії потрібно зробити, щоб зняти його з обліку? Я вписаний в техпаспорт.

Тетяна.

Чоловік скоїв ДТП в нетверезому стані. Складено 2 адмін протоколи: про водіння в нетверезому стані та пошкодження іншого транспортного засобу.Люди не постраждали, авто забрали на штрафмайданчик. На слідуючий день чоловік помер. Справу закрито слідчим по факту смерті відповідача. На штрафмайданчику авто мені не віддають (я дружина), мотивуючи тим, що я не вписана в тех.паспорт., говорять через 6 місяців після оформлення спадку. Я можу забрати авто раніше цього терміну?

~= А Д В О К А Т =~

Ні, так просто не зможете. Але є альтернативні вповні робочі варіанти у правовому полі, про які потрібно говорити індивідуально - тому звертайтесь персонально. І то чим по скоріше, бо за кожен день перебування авто на штрафмайданчику потрібно платити немалі кошти - так і на вартість всього авто через півроку сума боргу за "збереження" авто "потягне". Та й зберігають там не дуже - на запчастини може "розійтись".

Аноним

автомобіль успадкували 4 спадкоємців. на себе техпаспорт не оформляли, лише є свідоцтва про спадщину. чи можуть оформити довіреність (для продажу) чи все таки потрібно переоформляти спершу техпаспорт на спадкоємців

При написании ответа используется разметка Markdown.