3763 дня назадІрина

Доброго дня. Порадьте мені як поступити в такій ситуації і чи якось захищена законом. і де мені звертатися. а суть моєї проблеми в наступному, я проживаю з чоловіком в його домі вже 10 років. ми офіційно одружені. маємо сина 6 років. мої батьки весь час помагали нам із меблями.багато чого купили до нашого дому. мій чоловік почав гуляти і часто мене виганяє з дому. не віддаючи дитину. я повертаюся до дому заради дитини але нічого не міняється. до наступного разу і знову я за дверима. що мені робити в такій ситуації. чи дійсно якщо це його дім він може мене залишити з нічим. в даний час я не маю де жити. я в нього не прописана. а дім є власністю його мами. а не його . але дитина і він там прописані. чи є якість правові норми владнання цього конфлікту. просто я ніколи не уявляла що так може скластися і зовсім не компетентна в цій сфері відносин. на що має жінка право в цій конкретній ситуації.Дякую.

маєте право розлучитися, визначити місце проживання дитини з собою, стягувати аліменти в судовому порядку, отримати половину майна набутого в шлюбі

Аноним

Чоловік виганяє з хати. Будинок на ньому я і син не прописані

Аноним

Чоловік виганяє з хати. Будинок на ньому я і син не прописані

Аноним

Чей дом?

Має значення, хто є власником квартири. Примусове виселення можливе лише у судовому порядку. Маєте право звернутись до поліції з заявою про вчинення домашнього насильства чоловіком.

Аноним

Чоловік виганяє з хати , будинок на ньому , ми з двома дітьми не прописані там ??

Аноним 7

чоловiка на войну- к ЕПЕНЯМ, нелюдей Потрибнт Вчити. Идите к Военкому районному.

можете добровідьно не виселятись, нехай позов до суду подає....

Аноним

пищу не готовили совсем?

При написании ответа используется разметка Markdown.