3728 дней назадАноним

Здравствуйте! Правда ли что по новому закону длительные свидания разрешены раз в месяц? И зависит ли количество свиданий от режима? Спасибо!

Доброго дня!

Згідно ч. 2 ст 59 Кримінально-Виконавчого кодексу Україн - Засуджені до обмеження волі мають право: відправляти листи, отримувати посилки (передачі) і бандеролі, одержувати короткострокові побачення без обмежень, а тривалі побачення - до трьох діб один раз на місяць і тільки з близькими родичами (подружжя, батьки, діти, усиновлювачі, усиновлені, рідні брати і сестри, дід, баба, онуки). Тривалі побачення надаються і подружжю, яке проживало однією сім’єю, але не перебувало у зареєстрованому шлюбі. Тривалі побачення для реєстрації шлюбу надаються позачергово.

Згідно ч. 3 ст. 73 Кримінально-Виконавчого кодексу України - Тривалі побачення надаються тільки з близькими родичами один раз на три місяці тривалістю до трьох діб з правом спільного проживання в спеціально обладнаних приміщеннях дисциплінарного батальйону. На час тривалого побачення засуджені військовослужбовці звільняються від роботи і занять.

З повагою Сативалдієв Рустам, наш сайт http://kompanion.biz/ !

При написании ответа используется разметка Markdown.