3657 дней назадАноним

Шановні юристи,допоможіть,я в розпачі! Ше у вересні 2013р. я звернулася до адвоката та уклала з ним договір.Я хочу відсудити квартиту (1/2 ч.купленої у шлюбі) у колишнього чоловіка,для цього я внесла гроші на депозит суду через свого адвоката,про це є акт прийому-передачі ерошових коштів з його підписом та іменною печаткою.Це все відбулося 27 листопада 2013р.З того часу засідання багато разів то переносились,то невідбувались взагалі,змінювалися судді.Я небула присутня ні на одному попередньому слуханні, матеріалів справи я небачила.Якщо щось запитувала у адвоката,то він каже не переживайте,все буде добре.У березні 2014р.я вирішила зайти у канцелярію суду і там все вияснити (на той час захворів "мій"суддя).І ВИЯВИЛИСЬ,ЩО МОЄЇ СПРАВИ У СУДІ ВЗАГАЛІ НЕМАЄ! Я дзвоню до адвоката,він каже,що подавав позов від свого імені як представник позивача,а я цікавилась справою на моє ім"я.Через кілька днів адвокат повідомив,змінився суддя і попередне слухання відбудеться 03,04,2014р,а потім повідомив,що сам суд відбудеться 18 квітня 2014р. Сьогодні 14 квітня, ніяких повісток чи викликів до суду немає ні мені -позивачу,немає також повісток відповідачу,всідкам. Я знову зателефонувала до секретаря судді... СПРАВИ У СУДІ НЕМАЄ!!! знову телефоную до адвоката,у відповідь чую,що і цей суддя захворів, він усе з"ясує і мене повідомить...Я в шоці,вже незнаю,що й думати,довіри до цього адвоката в мене вже немає, вся ця тяганина триває більше 7 місяців і нічого! Ні одного судового засідання з моєю участю! Чи таке можливо з юридичного боку,чи правильно веде справу адвокат? В мене закралися сумніви щодо його чесності та порядності,мені шкода грошей,які я внесла на депозит,адже вони знецінюються,шкода свого здоров"я і нервів,що втратила за цей час.Порадьте,як бути в такій ситуації, як вести себе з моїм адвокатом?

вирішувати вам... треба не телефонувати а піти і все самому з"ясувати по вашій справі (взявши її номер у адвоката) також можна перевірити по реєстру судових рішень по номкру справи чи відкрито провадження...... але якщо сумніви є і не довіра!!!!! то раджу розірвати з ним договір і забрати кошти за виключенням коштів за фактично виконану роботу (підготовку позову, консультації....) і шукати нового адвоката.......

Цей "адвокат" в якому місті практикує? Нехай покаже квитанцію про перерахунок коштів на депозит суду, бо закрадається думка. що вони не на депозиті, а в його кишені. Я, до речі, одного такого знаю.

Аноним (автор вопроса)

Дякую за відповіді! Тількищо дзвонив адвокат,сказав, що дійсно немає справи,подав позов заново,що тепер знову буде інший суддя,але попереднього розгляду небуде,а буде звичайне слухання. Завтра зателефонує мені і все уточнить. Ось так... Я ще завтра почекаю,а потім,якщо нічого непроясниться,мабуть, скористаюся Вашими порадами.

Ще нехай пояснить, чому пів року Вам мозги морочив і куди гроші подів.

Вірніше, не морочив, а продовжує морочити. По-моєму, шахрай якийсь...

Аноним (автор вопроса)

Та на шахрая начебто не схожий.Мені його порекомендував один знайомий.Цей адвокат був у нього адвокатом,коли виникли проблеми, виграли суд у приватної фірми (дуже впливової в області).Знаю,що ще веде цивільні і кримінальні справи.

зверніться до іншого спеціаліста, якщо б адвокат подав позов, то однозначно позов би був в суді

Черемісін Євгеній

Доброго дня, користувався адвокатом з Івано-Франківську (на виїзд) дуже хороший та відповідальний. Проблем няких не було. https://aleksus.com.ua - це їх сайт, можете переглянути. Ціна = якість.

~= А Д В О К А Т =~

Правильно було би зобразити посилання ось так https://aleksus.com.ua...

Юрист Денис

Добрый вечер . Вы проверили есть ли такой адвокат в реестре адвокатов Украины ?. Вы свидетельство на право занятия адвокатской деятельностью видели ?

При написании ответа используется разметка Markdown.