3654 дня назадАноним

Можливо питання не по адресі, але можливо ви в курсі. Скільки зараз коштує оформити договір купівлі продажу автомобілю? Хоть приблизно. Дякую!

сенсу робити його нотаріально не бачу, зручніше і дешевше продати по довідці-рахунку, це можна зробити у фірмах які знаходяться біля МРЕВ... це буде коштувати 600-900 грн.

Аноним (автор вопроса)

Дякую. Я молодий, і вирішив купити перший автомобіль - б/у жигулі. Знімати і ставити на облік, коштує більше, ніж сам авто. На російських сайтах, нарадили оформляти договір купівлі/продажу. А краще всього, оформити генеральну довіреність, забрати тех. Паспорт і авто?)

Аноним

Генеральну довіреність легко анулювати, і ви потім будете вимушені через суд доводити, що ви справді купили автомобіль... І не факт, що доведете. Бували випадки, коли анулювали довіреність, а потім писали заяву до міліції, нібито незаконне заволодіння автомобілем.

з гендорученням не раджу зв"язуватись бо її можна анвлювати і тоді будуть проблеми і коштує вона 500-700 грн. тому раджу продати по довідці-рахунку (коштує 600-900) грн. але законним власником будете ви.... їдьте в МРЕВ вам там фірми все зроблять...

Аноним (автор вопроса)

Виходить, я роблю довідку-рахунок, забераю авто і тех.паспорт, і все? А чи можу я потім продати це авто, без присутності першого властника?

довідка-рахунок це вже і є продаж..... потім ви як власник авто можете з ним робити що хочете... вам у МРЕВ все пояснять...

Аноним (автор вопроса)

Дякую велике!)

Аноним (автор вопроса)

Кажуть що після оформлення довідки рахунку, потрібно ставити авто на облік? Це обов'язково?

При написании ответа используется разметка Markdown.