3627 дней назадАноним

Скільки часу я повинен служити в армії, я призваний 2 квітня, згідно закону про часткову мобілізацію. Проходив в свій час строкову службу. Дякую

служити доти поки не буде оголошено указом Президента України демобілізацію з лав Збройних Сил України громадян призваних на військовуслужбу у звязку з оголошенням мобілізації указом Президента України від 17 березня 2014 року. Коли буде указ про демобілізацію ніхто не знає і ніхто Вам цього на даний час не скаже. Якщо є додаткові питання звертайсь на електронну адресу yakubchakoleg@rambler.ru

Сергій (098)150-41-47

Або якщо виникнуть обставини, звільняють Вас від служби під час мобілізації.

Григорію. як розуміти "звільняють від служби під час мобілізації" ? на даний час людина проходить військову службу. Який вид військової служби чітко визначено законом. Правовий механізм звільнення з військової служби також чітко визначений законодавством, ось і виникає питання, що Ви пишете ?

Сергій (098)150-41-47

Як право Президента України звільнити особу від призову.

Так само як і право Президента України помилувати засуджену особу.

Григорію, це нонсенс. Для того що Ви пишете немає правового механізму. Щодо помилування. то процедура розписана відповідним законодавством і передбачено що стосовно помилування приймається указ ПУ індивідуальної дії, тобто який стосується конкретної особи, указ ПУ щодо демобілізації стосується невизначеного кола осіб. але які підпадають під певні умови. Прошу Вас тут вказати яким саме законодавством передбачено прийняття Указу ПУ щодо демобілізації із лав ЗС України конкретної особи,, а також по можливості навести такий приклад ?

Шановний Григорію, підкажіть будь ласка чи є правомірним при наданні відповіді на питання, видавати власні вигадки та припущення, в якості нібито правової підстави для прийняття людиною того чи іншого рішення ?

Сергій (098)150-41-47

Шановний Олеже Якубчак.

Не треба нервувати та метушитися.

Якщо у Вас є відповіді на питання авторів питань, то відповідайте, а не робить натяки, які люди не зрозуміють, та не намагайтеся втягнути інших юристів в дискусію.

В попередній відповіді я дав Вам відповідь.

Почитайте уважно ЗУ "Про мобілізаційну підготовку.....".

Шановний Григорію. Я як раз, як Ви виражаєтесь не метушуся і не нервуюся. Просто мені не зрозуміло навіщо Ви даєте людям поради, які на перед залишатся не здійсненими? Мені за Вас соромно, що змушений Вам розяснювати такі примітивні і очевидні речі знову. Відмінність указу щодо помилування і указу щодо призову на військову службу і звільнення з військової служби полягає в тому, що в першому випадку, це акт індивідальної дії, тобто застосовується до конкретної особи. Прийняття таких Указів передбачене відповідним законодавством, а саме Положенням про порядок помилування, яке затверджене відповидним указом. Щодо звільнення з військової служби, то таке звільнення відбувається відповідно до положення про проходження військової служби, яке також затверджено відповідним указом Президента України. Відповідно до цього положення не ПЕРЕДБАЧЕНО ПРИЙНЯТТЯ УКАЗУ ЩОДО ЗВІЛЬНЕННЯ КОНКРЕТНОЇ ОСОБИ З ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ, А тому як би особа не зверталася до Президента скільки б вона звернень не писала, це нічого не дасть, оскільки, для звільнення з військової служби особи, яка визнана непридатною до військової служби, ПЕРЕДБАЧЕНИЙ ІНШИЙ ПОРЯДОК.

Просто Ваші безглузді вигадки та домисли. які Ви намагаєтесь видати за відповіді з даних питань викликають досить серйозний сумнів у Вашій компетентності.

Сергій (098)150-41-47

Я розумію, що Ви намагаєтеся заробити на цьому, відсилаючи всіх до своєї електронної адреси.

Тому я скажу так.

Або надавайте поради приватно (якщо звичайно до Вас хтось звернеться) або якщо ні, то надайте коротко відповіді відкрито і не діставайте людей, які очікують на відповідь, і мене цими трактатами.

Проблема, як раз в тому що те, що Ви називаєте "трактатами" є правдою, а от з якою метою Ви видаєте Ваші вигадки та припищення, які невідповідають дійсності мені не зрозуміло))))

Сергій (098)150-41-47

Ще раз кажу - якщо у Ви можете надати пораду запитувачам, які це потребують - надавайте.

Напевно Ваша дружина, на відміну від інших жінок, не переймається проблемами мобілізації. Чи не так, пане капітан?

Не будьте злим і жадібним!

Чи може Вам грошей не вистачає? Я заплачу за Вашу відповідь:)))

80 гривень вистачить?

Шановний Григорію не нервуйтеся Ви так і не бризгайте слюною. На відміну від Вас я не є злим, також я не є і жадібним, спілкування тут є моїм хоббі і не більше. Нормальний, кожен нормальний юрист працює не в інтеренеті даючи недостовірні відповіді на питання, які тривожать людей, а працюючи в суді.Але звичайно баготьом неукам краще давати які попало поради в інтернеті чим відстоювати свою позицію в суді, або вирішуючи конкренті питання. Ви мабуть видаючи тут свої вигадки за корисні поради на питання людей, тим самим задовільняєте свій комплекс неповноцінності. Любій людині краще обговорювати свої наболілі питання не виносячи їх на обговорення широкого загалу, а обговорюючи їх приватно. Проблем з грошима я не відчуваю. Якщо ж Вас так цікавлять гроші (Ви вже третій коментар присвячуєете грошам), я готовий Вам платити 80 грн. щодня, тільки б Ви тут більше не видавали свої недолугі вигадки за корисні поради, які заздагіть приречені на поразку і кінцевому підсумку не вирішують питання людей по суті. Повторюю, не бризгайте слюною, краще займіться собою. Мабуть Вам невідоме одне з головних правил кваліфікованого юриста - хто більше читає той і більше знає? Займайтесь своїм самозровитком і розширенням власного кругозору і тоді позбудетесь Ваших комплексів неповноцінності.))))

Сергій (098)150-41-47

Ваші відповіді власне і відражають Вашу натуру. Тим ким Ви власне є, віддзеркалюючи свої недоліки і проблеми на інших людей.

Як Ви побачили я не сказав про Вас жодного образливого слова, на відміну від Вас.

Ви ще молодий юрист, хоч і військовий, і життя Вас поставить на місце.

Кінець зв'язку.))))

При написании ответа используется разметка Markdown.