3618 дней назадсергей

могут ли забрать в армию в Украине если 2 детей и мне 35 лет

~= А Д В О К А Т =~

Ні, не мають права.

Любовь.

.Син пройшов комісію, де визнаний не придатним в мирний час та обмежено придатний в воєнний час.Зараз його визивають на стрільби.Йому 33 роки.Може він відмовитись від стрільб.Він за станом здоров"я не може.

~= А Д В О К А Т =~

Якщо направляють, то як "відмовитись"? Адже це буде "ухилення", за що передбачена кримінальна відповідальність. Значить лікарська комісія вирішила, що при даних обставинах "МОЖЕ". Порахували очевидно, що наявність в країні АТО - це не "мирний час", а "особливий період", який ще триває. Крім того, всі ж вже знають, що там проходять бойові дії, а учасникам надають статус "учасника бойових дій" (УБД) по закону.

Любовь

Дякую!

Любовь

Дякую!

Аноним

Мені 26 років я служив в армії в мене є жінка і 2 дітей старші 2,5 роки а меншому 10 місяців чи можуть мене заброти в армію?

Олександр

Мені 33роки був комісований за станом здоровя.зараз визвали до військомату для уточнення військово облікових даних.в армі! Не служив.направили проходити медкомісію.по яких статтях був комісований у військоматі сказали що перекісовка обовязкова раз на пять років.кмісований був у 2005 році.після того ніхто не чіпав повісток не отримував жодного разу.чи має право військомат на правляти на мед комісію,якщо нема мобілізаці!і призову?

Микола

Ви Анатолію кажете, що адвокат, але відповідаєте однозначно на запитання людей, не вникаючи в суть питання і яке буде "ухилення" та від чого. Не траткуйте так однобоко законодавство. Ви ж навіть не запитали чи проходив чоловік повторну ВЛК і чи може він прибути на збори, а постанова вищої ВЛК термінів не встановлює. Ви б підтверджували свої голослівні вислови аргументами, а також враховуйте ст. 58 Конституції із врахуванням ще ст.94, адже немає однозначної відповіді на всі випадки, а у вас на усе шаблонна відповідь...

Андрей

Олександру:

Викликати Вас на перекомісію мають право. Навіть якщо Ви були комісовані. Навіть якщо нема мобілізації. Усе дуже просто: армія була розвалена вщент. Як і держава. Відбудовуємо. А хто домівку може захищати, - той і буде.

Миколі:

Головне, щоби грошики платили "адвокату".

Денис

Добрый день! Подскажите пожалуйста скоко занимает времени ришения про списания. Меня направили на ВЛК и меня признали не пригодным до воинской службы и отправили документы сказали нужно ждать Вод мне интересно скока

Аноним

месяц,два

~= А Д В О К А Т =~

Могут и потерять документы - они такие, эти военные медики и военкоматские.

мати свого сина Олена

Моєму сину встановили діагноз ангіотрофневроз 2 стадіі ,згідно таблиці переліку хворіб він підлягає комісуванню по 42 Чи будуть його посилати на комісіі повторні ,чи ні ( зараз він не придатний в мирний час і обмежено придатний в воєнний)

мати свого сина Олена

Попердній акт обстежень.з воєнкомату тако з таким самим діагнозом тільки пише 1 - 2 стадіі поставили стпттю 44 ,це друга повістка ,він. З 2000р.н

Аноним

Ваш сын негоден к военной службе по акту обследования

При написании ответа используется разметка Markdown.