3583 дня назадАнна

Відомо, що термін подачі апеляції становить 10 календарних днів з дня проголошення рішення суду. На суді була проголошена лише вступна та результативна частини, складання повного рішення було відкладено строком на 5 днів. Цікавить наступне, з якого моменту треба вести відлік 10-ти днів - з моменту проголошення рішення чи з моменту отримання повного тексту рішення? Позивач та відповідач були присутні на судовому засіданні і з рішенням ознайомлені.

~= А Д В О К А Т =~

Вам потрібен нормальний адвокат, нащо ви користуєтесь послугами людини, якій не довіряєте?? Спробуйте підключити дистанційного по Інтернету незаангажованого. Якщо цікавить якісний та корисний юридичний супровід по вказаному питанню та оскільки може фігурувати конфіденційна інформація - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

Влад

Добрий день! Отримав рішення суду поштою 16.11.2017р. по цивільний справі. Хочу подати апеляцію. Скажіть, будь ласка, я спочатки маю подати заяву про апеляційне оскарження в суд першої інстанції протягом 10 днів, а потім протягом 20 днів подати апеляційну скаргу? Куди подається апеляційна скарга? Дякую.

~= А Д В О К А Т =~

Почитайте вище - вже все розписано "по нотах".

Таня,

Доброго вечора скажіть будь ласка якщо мене небуло в суді і рішення винесли без мене не в мою користь,свідчення мого адвоката невзяли до уваги і квитанції, рахунки з банку чи можу я подати на апіляцію скільки буде коштувати якщо позивач спланував судові витрати про поділ майна

~= А Д В О К А Т =~

З ваших слів мало що можна визначити - потрібен більш детальний діалог і час обмежений для апеляції - орієнтуватись і діяти потрібно швидко. Найкраще це повинен зробити ваш адвокат, який вже знає справу, бо комусь іншому її потрібно ще й вивчати. Або оберіть юриста/адвоката з правої колонки та зверніться персонально - вам підготують грамотні необхідні звернення щоб все закінчилось позитивно. При цьому (клікнувши на «синій» текст імені юриста/адвоката) ви можете ознайомитись з рівнем кваліфікації конкретного фахівця, його іншими персональними даними, які він добровільно надав сайту, щоб допомогти вам здійснити правильний вибір та не потрапити на недосвідченого чи шахрая. Варто скористатись такою можливістю щоб отримувати якісну та корисну роботу!

Віталій

В рішенні суду зазначено, що термін подачі апеляції 20 днів з моменту складання повного рішення.

~= А Д В О К А Т =~

30 днів.

Аноним

с момента получения решения первой инстанции

~= А Д В О К А Т =~

но в кодексах пишут - с оглашения...

пОЛУЧЕНИЯ, аНАТОЛИЙ

~= А Д В О К А Т =~
Стаття 354. Строк на апеляційне оскарження

1. Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів, а на ухвалу суду - протягом п'ятнадцяти днів з дня його (її) ПРОГОЛОШЕННЯ.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

2. Учасник справи, якому повне рішення або ухвала суду не були вручені у день його (її) проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження:

1) на рішення суду - якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду;
= = =
~= А Д В О К А Т =~

Що не заспокоєшся ніяк? Бажаєш продовження?

«НЕИЗВЕСТНЫЙ»; він же - «Аноним 096 631 12 61»; він же - «Аноним 99»; він же «РОБЕРТ МАЙДАН 096 631 12 61»; він же незаконно самозванно присвоїв собі звання харківського адвоката «Геннадий Коломийцев, адвокат» (при тому, що справжній той харківський адвокат може й не знає про ЦЕ, або просто називається «Аноним» та іншими ніками – це одна і та ж особина з Харькова (Роберт Николаевич), яка не повстидалась вказати тут навіть свій номер телефону (096 631 12 61 або ще інший: 057 370 39 54) та взялась на форумі постійно гадити, проводити дискримінацію україномовних людей, не цензурно ображати українську мову в принципі та виражати явно сепаратиські висловлювання! Невже "воно" надіється, що це зійде безкарно? І це при тому, що на форумі нормально уживаються інші учасники і російськомовні і україномовні. Почекаємо великого полегшенням коли подібні пости зникнуть тим чи іншим способом з даного форуму, адже це вже грубо переходить рамки свободи слова чи демократії.

ОСЬ ЩО ВІН/ВОНО НАПИСАВ !!!!!! Перевірте доказ за інтернет посиланням: http://42yurista.com/qa/123652/. А також образив іншу юристку http://42yurista.com/qa/123675/

Аноним 096 631 12 61

Юлия викторовна -национальная вы наша -мое мнение о вас как о юристе плохое также. Осорбите ого-то другого.Припезженная вы наша. Я если хзалез в ваши неразумные поверхностные отвеы Вам будет плохо. Я закончил Юракадемию Харьковскую -лучшую ,а ту что, Неразумная???

ЛУчш помалкивай- я в Церкви вчера не был -Напишу такое, что не понравится ОЧень. Свой Сраный Псевдопатриотческий Украинский язык в своей Лтьвовской и Волынсой областях применяй да в судах.

А також образив іншу юристку http://42yurista.com/qa/123675/

Нервный ононим, под разными "личинами" пишущий, не употребляй больше, а если протрезвел - не дури дальше пока не поздно. Неужели не понимаешь, что твоя политика - грязное дело и может закончиться для тебя уголовной ответственностью? Да и сколько можно безнаказанно нести здесь ахинею, харьковский ты наш с явными криминально-сепаратистскими настроениями. И больше не оскорбляй украиноязычных юристов этого форума, не показывай своё бескультурье и не инициируй дискриминацию за языковым принципом - ведь "отродье" бывает в разных "стоянках" и в твоей также (вот сам ты – «хороший» пример!!), а то и анонимный статус и твоё новое название "неизвестный" - может не помочь скрываться от адекватного возмездия возмущённых соотечественников. Ведь ты пока не на Луне проживаешь. Давно не проходил народную люстрацию? Хотя не хотелось бы потерять такого ярко-петушиного "представителя гуманоидов" в мусорном баке.

При написании ответа используется разметка Markdown.