3572 дня назадАнониЮлия

Доброго дня! Допоможіть мені будь-ласка розібратися в моїй ситуації. Я через вк.контакт замовила в Олени покупку на 600 грн. Вона якимось чинок загубилась і так до мене і не дійшла. Сама ж Олена заблокувала мою сторінку і я з нею немаж жодного доступу зв"язку. Немає товару ! Немає грошей! Що мені робити???

Александр

Пишите заяву в милицию.

Случай из суд практики: "...Судом визнано доведеним, що 12.09.2011 року, ОСОБА_2, маючи злочинний умисел спрямований на власне незаконне збагачення шляхом шахрайства вчиненого за допомогою персонального комп'ютера, який належав йому і знаходився за місцем його проживання, а саме за адресою: АДРЕСА_1, переслідуючи корисливий мотив та мету незаконного збагачення, усвідомлюючи суспільно - небезпечний характер своїх діянь, передбачаючи їх суспільно-небезпечні наслідки та бажаючи їх настання, здійснив ряд дій спрямованих на підготовку до вчинення шахрайства.

Так, 12.09.2011 року, о 19 год. 29 хв., знаходячись за комп'ютером в себе вдома, за адресою: АДРЕСА_1, ОСОБА_2 створив акаунт на інтернет-сайті «Аукро» під ніком «ОСОБА_2»..." http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/38282979

АнониЮлия (автор вопроса)

Величезне Вам Дякую)

Александр

Не за что. Вот ещё один пример с суд. практики " 22 листопада 2012 року, близько 15.12 год. ОСОБА_2 для продажу власних речей та перепродажу жіночих виробів з хутра, мобільних телефонів ( Apple iPhone 4S ), а також планшетів ( iPad Apple 3 ) та отримання прибутку за допомогою платної послуги доступу до інформаційної мережі загального користування Інтернет, шляхом розміщення на сайті інтернет - аукціонів користувачів веб - ресурсу « Емаркет - Україна « оголошення, зареєструвавшись користувачем сайту інтернет-аукціону "Aukro.ua", з логіном ІНФОРМАЦІЯ_4, код - НОМЕР_2, під прізвищем ОСОБА_3, E-mail: «ІНФОРМАЦІЯ_2», адреса: АДРЕСА_1, контактний телефон - НОМЕР_1, в інтернет - клубі, що знаходиться в м. Кіровограді, по вул. Жовтневої Революції, 21, через ІР-адресу «ІНФОРМАЦІЯ_3» сервісного провайдера «Радіоком ЛТД», розташованого в м. Кіровограді, по вул. Калініна, 41, на своїй веб - сторінці розмістила оголошення наступного змісту: « Норковые шубы в наличии и под заказ! пр-во Греция! Цены от 11800 до 16000 грн.! Разные модели, размеры и цветовая гамма! есть каталог!

        Для приваблення потенційних покупців в тексти оголошень вносила зміни щодо моделі товару та їх ціни."

http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/33503484

При написании ответа используется разметка Markdown.