3556 дней назадВиталий

Я даже не знаю с чего начать! Начну так! Меня остановили на скутере и составили 2 протокола одним инспектором в одно время! один о том что я без регистрации а второй о том что я без прав. На что я составил два админ иска сначала по первому протоколу выписали постановление на месте и я уже это дело выиграл! (В решении суда обозначено что недостаточно доказательств) Потом по второму протоколу выписал постановление начальник гаи Чугуева без моего присутствия и мало того выяснив на что я ссылаюсь в обжаловании первого постановления СДЕЛАЛ ДОПИСЬ ВО ВТОРОМ я составил админ иск и сейчас на данный момент мне каждую неделю присылают постановления об недостатках в админ иске и дополнениях! (Я уже все недостатки по исправлял) В последнем написано что я должен предоставить копии документов которых у меня нет и о том что составлена скарга а не позов вот заголовок (

АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ про скасування постанови сер. ПС1 № 459498 від 17.05.2014р. у справі про адміністративне порушення, та визнання дій відповідача протиправними.

     Цей позов підлягає розгляду у судах на підставі ч.3 ст.288 КУпАП України, яка прямо передбачає право особи оскаржити до районного (прирівняного до нього) суду постанову органів державної влади та посадових осіб, до яких належать і органи ДАІ та їх посадові особи , а також на підставі ч.3 ст.18 КАС України, яка також передбачає право особи на оскарження дій чи бездіяльності посадових (службових) осіб органів державної влади, до яких належать і органи ДАІ та їх посадові особи, у місцевих загальних судах, як адміністративних судах, або окружних адміністративних судах, за вибором позивача.
    Відповідно до ч.2 ст.2 КАС України , до адміністративних судів можуть бути оскаржені будь-які рішення, дії чи бездіяльність суб'єктів владних повноважень, крім випадків, коли щодо таких рішень, дій чи бездіяльності Конституцією чи законами України встановлено інший порядок судового провадження.

) Прошу помощи!

Підвідомчість та підсудність Ви вибрали правильно. Назву "адміністративний позов" - також. Єдине, що я забрав би з назви, то це "визнання дій відповідача протиправними" і позовної вимоги такої б не ставив. Суди цього не люблять і в цьому позові Вас задовільнить скасування постанови. Що стосується усунення недоліків, то просто направте новий позов, або навіть 2. Один з них точно попаде іншому судді, і він відкриє провадження.

При написании ответа используется разметка Markdown.