3577 дней назадЮлія

Доброго дня, допоможіть, будь ласка, консультацією. Мій батько, 01.07.14 в аквапарку "Пляж" м. Львів , спускаючись з гірки отримав тяжкі травми (перелом тазових кісток, розрив мяких тканин). Його доправили в лікарню Львова і зараз , станом на сьогодні 08.07.2014 йому зробили 2 операції, він перебуває досі в реанімації в медикаментозному сні, стан тяжкий. Які дії нам потрібно вчинити, сам аквапарк повідомив , що відповідальності за травми не несе, страхова компанія, сказала , що потрібно доводити вину аквапарку. Яким чином це робити? Можливо потрібно писати заяви в прокуратуру, міліцію, куди ще? Ми самі з Рівного, я як дочка можу звернутись від свого імені, так як батько не дієздатний, а мама біля нього в лікарні. І так як ми з іншого міста я можу звертатись в нашу Рівненську прокуратуру чи треба всі питання вирішувати у Львові? Дякую

Якщо Ви вважаєте, що у цьому випадку є вина аквапарку, то Вам слід подавати позов до суду. Представляти інтереси вашого батька, якщо він недієздатний має його опікун або інші особи за довіренністю.

Юлія (автор вопроса)

У позові має писатися ,про відшкодування матеріальних збитків? і як самостійно доводити вину аквапарку, це ж мають робити компетентні органи, чи як?

Брикар Олег (097) 40-96-957

Щоб сформувати позов зверніться конкретно до певного юриста, (можна до мене: 097-40-96-957, або до будь-кого іншого) Ви можете позиватись про відшкодування заподіяної шкоди, та про відшкодування моральної шкоди. Розгляд цього позову буде розглядатись в цивільному процесі, тому обставини на які Ви будете посилатись Ви маєте доводити самостійно, звичайно Ви можете найняти представника.

аквапарк може бути і невинуватим. Можливо страхова просто ухиляється від виплати страхової суми. Необхідно подивитись на договір страхування.

Аноним

Кошмар, я 22.06. 2014 хребет там зламала, слава Богу мозок не зачіпило, на лікування багато грошей не потратила, та і держава лікарняні виплачувала. Я теж з Рівного, але зараз постійно в Харкові, тому не мала змоги боротися за свої права, бо потрібно було оббивати пороги. А от вы не здавайтесь. Ну і звичайно ж потрібно було звернутися до прокуратури(

При написании ответа используется разметка Markdown.