3526 дней назадСергій

Доброго дня! Скажіть, будь-ласка, кого згідно законодавства оминає 4 хвиля мобілізації? Дякую!

Аноним

Маю військовий квиток офіцера запасу, який отримав після закінчення військової кафедри при університеті. В збройних силах не служив. Вісім місяців тому знявся з реєстрації у зв'язку зі зміною місця проживання, але у силу обставин його не змінив, як причина не став на облік ні в одному з військоматів. Які покарання можуть на даний час при відвідуванні військомату? Вік - 24 роки(судячи по останній інформації під мобілізацію не підпадаю). Повісток, запрошень і тп. не отримував за старою та новою адресами, а також ніяких дзвінків за вказаними телефонами.

олександр

Мені прийшла повістка по 4 мобілізаціі, я служив у Зсу, після того закінчив вищу освіту, мені військове звання яке повинні присвоіти?

Аноним

Не служил. Воен. кафедры нет. В билете "не придатний в мирний час" и "обмежено придатний в выйськовий час". Специальность по диплому "Информатика, комп. системы, инженер-программист". Могут забрать?

Віктор

Скажіть будь ласка, чи можуть мене мобілізувати, якщо мій рідний брат вже бере участь в АТО

Аноним

Чи підлягає мобілізації рядовий 1971 р.

Аноним

Нет.

Аноним

Я ЗНАХОДЖУСЬ В ДЕКРЕТНІЙ ВІДПУСТЦІІ ПО ДОГЛЯДУ ЗА ДИТИНОЮ ДО 3 РОКІВ.ДРУЖИНА ОФІЦІЙНО ПРАЦЮЄ.СЛУЖИВ В АРМІЇ,МЕНІ 24 РОКи.ЧИ ПІДЛЯГАЮ Я МОБІЛІЗАЦІЇ?ДАЙТЕ БУДБ-ЛАСКА КОНСУЛЬТАЦІЮ

Аноним

чоловік закінчив військову кафедру 3 роки тому (офіцер запасу командного рангу) 23 роки. 2 роки тому проявився псоріаз який не сходить до сих пір. (на ліктях обох рук бляшки по 4-5 сантиметрів діаметром, також наявні рожеві плямки до 5 мм по всьому тілу) а ще наявна плоскостопія, легкий сколіоз та незначна подагра на великих пальцях обох ніг також планували оформити опіку над прабабцею (94 роки), але він не є єдиним можливим опікуном (тобто ще є родичі які можуть цим зайнятись) з обліку не знявся, ніяк не доходили руки до цього діла чи мобілізують його? дітей поки не маємо

Аноним

Сыну принесли повестку, в настоящий момент он связался с наркоманами и пропадает Бог знает где, повестку вручили сестре, без подписи. Сын не служил пока на срочной службе, не учиться, не работает. Если он своевременно не явиться в военкомат, а в повестке срок прибытия: негайно. Что ему грозит? а если появиться через несколько дней могут ли забрать в зону АТО? Ему скоро 21. Считается ли эта повестка действительной?

Аноним

Он не получил повестку.

Аноним

Чоловік за кордоном, що робити якщо прийшла повістка?

Аноним

Я ЗНАХОДЖУСЬ В ДЕКРЕТНІЙ ВІДПУСТЦІІ ПО ДОГЛЯДУ ЗА ДИТИНОЮ ДО 3 РОКІВ.ДРУЖИНА ОФІЦІЙНО ПРАЦЮЄ.СЛУЖИВ В АРМІЇ,МЕНІ 24 РОКи.ЧИ ПІДЛЯГАЮ Я МОБІЛІЗАЦІЇ?

Аноним

мені 19 лет чи попаду я під 4 хвилю

Аноним

Здравствуйте, 40 лет, не служил, военной специальности нет, кандидат наук. по закону, должны были списать. могут ли мобилизовать?

Аноним

Хлопці мені 17 до військової служби придатний,але дуже сильно хочу на схід на допомогу хлопця. Візьмуть мене?

пробуйте в добровольці піти.....

Аноним

Не служил. Воен. кафедры нет. В билете "не придатний в мирний час" и "обмежено придатний в выйськовий час". Специальность по диплому "Информатика, комп. системы, инженер-программист". Могут забрать?

Аноним

чи мобілізують чоловіка,якщо в нас двое діток і я вагітна третім?

Аноним

Що робити? Мені 17 хочу піти добровольцем в зону антитерористичних операцій,але батальйони стали зсу та мвс. Я пройшов вишкіл.

Аноним

Що робити .Неслужив кафедри також не маэ .Був списаний як не придатний у мирний час та обмеженопридатний у вiйськовий час.Особова справа знищена вiйськоматом .

Аноним

Скільки служити тим хто призваний підчас 4 хвилі мобілізації

Аноним

Я комісований за станом здоров'я був, лікувався і зараз почуваюся нормально але навіть поняття не маю стосовно зброї чи візьмуть в АТО таких?

Аноним

Скажіть якщо чоловіка забрали в травні 2015 під яку він мобілізацію підпадає????

При написании ответа используется разметка Markdown.