3513 дней назадАноним

Використовуючи портал для купівлі/продажу, купив недорогий предмет у продавця. Домовившись в листі про оплату та відправку я його отримав. Виявилось, що він не робочий. Написавши лист з питанням, чи перевірявся товар перед відправкою, отримав відповідь, що я хочу чужий несправний пристрій вернути замість того, який отримав. В кожному наступному листі фігурували наступні фрази : "пробуєте мені видати чужий і несправний подовжувач то ви забудьте про цю ідею", "якщо ви думаєте що вам таким чином довго вдасця обдурювати людей то ви дуже помиляєтесь". Квитанції про оплату та отримання Новою Поштою від ціє людини є. Також є вся переписка. Але ось прямого доказу що цей товар саме його немає. Є переписка в торговій системі по даному товару (чітко вказано що це той товар з сторінкою, де його опис та фото, що повністю відповідає тому, що я отримав).

Мені не жалко тих 100грн, але мене дуже зачепило те, що я, по його словам, намагаюсь поступити не чесно і не порядно. Чи можу я вимагати від нього відповідальності за свої слова? Мені не потрібні його гроші в якості компенсації, мені потрібно щоб людина зрозуміла, що так поводитись не гарно і вона принижує мою гідність.

123

Повідомлення оспорюваної інформації лише особі, якої вона стосується, не може визнаватись її поширенням, якщо особа, яка повідомила таку інформацію, вжила достатніх заходів конфіденційності для того, щоб ця інформація не стала доступною третім особам. Тобто, ненеможливо притягнути продавця за наклеп, оскільки цей діалог був лише між вами.

Аноним

Дякую за відповідь!

При написании ответа используется разметка Markdown.