3535 дней назадCнежана

Я вкладчик банку хочу подати в суд на банк за не виконання умов договору( мягко сказано )!!!!!!! і вимагати моральну шкоду та упущену вигоду!!!! Упущену вигоду хочу підтвердити депозитною ставкою іншого банку мов я за період який кошти просто пролежали я могла б заробити "н" суму в іншому банку. Варто спробувати чи це трата часу вимагати моральну шкоду та упущену вигоду, чи взагалі є в мене шанс ????

www.planetaprava.com.ua

З цих підстав, на мою думку, суд відмовить вам, оскільки, ніхто не заважав вам на той момент обрати банк із вигіднійшою ставкою. А в чому полягає невиконання банком умов депозитного договору.

Cнежана (автор вопроса)

ігнорування договору!!!!! не повертають кошти, кажуть грошей немає!!!!!! (гади) У мене валютний вклад, а банк видає тільки в грн. і тільки по 500 грн. в день! Це я понесу збиток якщо я забератиму в грн. та щей розтягнеться на 3 роки!!!!! я їх хочу по закону покарати за такі дії, та ще й забрати кошти які мені належать в тій валюті яку я поклала до їхнього банку!!!!!!!! Як краще поступити???

www.planetaprava.com.ua

А банку не призначена тимчасова адміністрація??? Якщо ні, то потрібно позиватись до суду із нарахуванням всіх можливих штрафних санкцій.

Cнежана (автор вопроса)

Ні не призначена. Це які санкції?

www.planetaprava.com.ua

Пеня, штрафи. Вони зазвичай прописані у договорі або передбачені законодавством. Договір треба бачити, тоді можна зробити розрахунок ціни позову.

При написании ответа используется разметка Markdown.